Wijzig je betalinggegevens en adresgegevens

Voor het factureren van je Rentman licentie gebruikt Rentman de betalings- en adresgegevens die je hebt ingevuld in de Configuratiemodule. In dit artikel leggen we uit waar je deze gegevens kan wijzigen.

Alleen gebruikers met voldoende rechten kunnen deze gegevens wijzigen. Ben je zelf niet de persoon die hier de rechten voor heeft binnen het bedrijf, ga dan naar de persoon die deze rechten wel heeft.

-

Betalingsgegevens wijzigen

1. Ga naar de Configuratiemodule > Account > Betalingsinformatie.
    Om veiligheidsredenen kan alleen jij het e-mailadres waarop je facturen ontvangt veranderen. Rentman kan dit niet voor je doen.

Adresgegevens wijzigen

1. Ga naar de Configuratiemodule > Account > Bedrijfsgegevens.

Facturen van Rentman downloaden

Lees dit artikel voor instructies.