Kopieer je Rentman 3 database naar Rentman 4G

Je kan Rentman 4G gaan testen nadat je je huidige Rentman 3 database hebt gekopieerd naar Rentman 4G. Hierdoor kan je Rentman 4G uitproberen met je eigen data, zoals projecten, materialen, contacten, taken, gebruikersrollen, afspraken en persoonlijke instellingen.

Je moet ook een definitieve kopie van je Rentman 3 database maken, vóórdat je definitief overschakelt naar Rentman 4G. We raden aan dit van tevoren in te plannen.

Waarschuwing: Wanneer je de definitieve (of een nieuwe) kopie van je Rentman 3 database maakt, wordt alle bestaande data in Rentman 4G overschreven. Dit geldt ook voor custom templates die je vantevoren hebt gemaakt in Rentman 4G. Echter, ons Support team kan deze altijd voor je terughalen. Dit betekent dat je je templates nog steeds kan maken voordat je daadwerkelijk overstapt naar Rentman 4G.

-

Kopieer je database

Plan de definitieve kopie van je database van tevoren in. We raden aan om de definitieve kopie te doen op de dag vóór je overstapt. Hierdoor kan je de volgende dag beginnen met de meest recente versie van je database in Rentman 4G.

1. Log in op Rentman 3.
  2. Klik in de rechterbovenhoek van je scherm op je naam.
  3. Kies Setup RM4G omgeving.

4. Kies Kopieer mijn database.

Je database wordt de volgende nacht gekopieerd. Je ontvangt een e-mail wanneer het kopiëren is gelukt.

Om een nieuwe kopie te maken van je Rentman 3 database, herhaal je de bovenstaande stappen. (Dit overschrijft de vorige kopie van je database.)

Je Rentman 3 en Rentman 4G databases zijn niet verbonden (of gesynchroniseerd), en bestaan afzonderlijk. Dit betekent dat wijzigingen in Rentman 4G geen invloed hebben op jouw Rentman 3 database of andersom.

Start met het testen van Rentman 4G

1. Ga naar accountnaam.rentman.nl/rm4g

Je accountnaam is hetzelfde als in Rentman 3.
  2. Log in met dezelfde gebruikersnaam en wachtwoord als in Rentman 3.

We raden sterk aan om Google Chrome te gebruiken wanneer je in Rentman 4G werkt. Deze browser biedt de snelste en meeste betrouwbare prestaties met Rentman.

Hoe gebruik ik Rentman 4G?

Ons Rentman 4G Support Center is ontworpen om je te helpen en alles van Rentman 4G uit te leggen. Hier is een kleine selectie van nuttige informatie:

Lees het volgende artikel:
Checklist voordat je Rentman 4G activeert