Dit artikel biedt een overzicht van Rentman 3 functies die (nog) niet beschikbaar zijn in Rentman 4G.

We hebben veel nieuwe functionaliteiten toegevoegd in Rentman 4G. Daarnaast hebben we keuzes gemaakt om functionaliteiten uit Rentman 3 anders vorm te geven of weg te laten. Dit betekent dat bekende functies uit Rentman 3 anders ingericht zijn, of kunnen ontbreken. Onderstaande lijst geeft een overzicht van functies die niet beschikbaar zijn in Rentman 4G.

Dashboard

• Financiële prognose grafiek (is mogelijk met statistieken)

Projecten

• Extra korting laag voor materiaalgroep *
  • Extra staffel laag voor materiaalgroep *
  • Importeer een .CSV bestand in een materiaalgroep
  • Margeprijs voor tijdelijk artikel
  • Magazijnoverzicht direct vanuit project
  • Zaak/locatie tijd (vervangen door gebruiks- en planperiode voor functies en medewerkers)
  • Sorteerbare tabel van taken/notities/bestanden
  • Loontoeslag
  • Uitgebreide opties voor het dupliceren van een project

Kalender

• Afspraken doorzoeken
  • Agendakleuren voor medewerkers

Kalender synchronisatie

• Gepland personeel *

Beschikbaarheid

• Projecten in optie uitsluiten/insluiten (vervangen door reserveringen)

Facturering

• Verzamelfactuur voor meerdere projecten

Materialen

• Lijst van materialen die momenteel zijn verhuurd
  • Geschiedenis (niet mogelijk voor items wel voor exemplaren)

Urenregistratie

• Inklokscherm *
  • Printoverzicht *

Bonnen

• Limiteer een pakbon tot bepaalde materiaalgroepen
  • Eigen positie en lettertype grootte kiezen voor paginanummering

API

• Open API die koppelingen mogelijk maakt met je Rentman account (dit is nog wel mogelijk met de Wordpress plugin)

* Functie niet gepland voor Rentman 4G.