Introductie van Rentman

Rentman is een online verhuursoftware ontworpen om je verhuurbedrijf overzichtelijker en gemakkelijker te beheren. Met Rentman beheer je het heel verhuurproces in een systeem. Van aanvraag tot planning, offreren en uiteindelijk facturatie. Hier leggen we uit hoe je van start gaat met Rentman.

Wij leveren gratis support bij onze diensten. Dus als je ooit tegen iets aanloopt neem dan contact met ons op.-

Hoe werkt Rentman

Rentman werkt in een online vanuit een goed beveiligde cloudsysteem. Dit betekent dat je niets hoeft te downloaden om te beginnen, zo ben je ook niet afhankelijk van een besturingsysteem. Alles wat je nodig hebt is een werkende internetverbinding en onze aanbevolen browser: Google Chrome.

Rentman is geoptimaliseerd voor Google Chrome. Om de beste prestaties uit het systeem te halen raden we je aan deze browser te gebruiken.

• Download Google Chrome

Rentman is beschikbaar in drie versies. Lite, Classic en Pro. Om gebruik te maken van alle functionaliteiten heb je Rentman Pro nodig.

Om te starten met Rentman kun je via onze website een 30-dagen gratis versie starten.

Over je gratis proefperiode

Je gratis proefperiode duurt dertig dagen en loopt automatisch af. In deze tijd kun je volledig gebruik maken van alle functionaliteiten in Rentman.

Wanneer je je aanmeldt voor een proefperiode ontvang je je logingegevens via e-mail. Nadat je bent ingelogd kan je je wachtwoord veranderen:

• Klik op je accountnaam rechtsbovenin het scherm
  • Kies Mijn gegevens bewerken en kies daarna Wachtwoord wijzigen in het volgende scherm.

Verwijder je proefversie database
In de proefversie zijn voorbeelddata waarmee je alle functies van Rentman kunt uitproberen. Als je met een lege database wil beginnen:

• Ga naar de Configuratiemodule > Instellingen > Database legen.

Wanneer je je Rentman account activeert wordt de data van je proefperiode gewoon behouden. Je kan verdergaan met waar je gebleven was.de data

Starten

We hebben een handleiding gemaakt waarmee je je weg kan vinden in Rentman. Het behandelt de basis en de belangrijkste functionaliteiten die je tot je beschikking hebt in Rentman.

Na deze handleiding kan je:

1. Een offerte en factuur voor een project genereren
  2. Medewerkers en voertuigen plannen

> Begin met het maken van je eerst offerte.