Nieuw in Rentman: Inhoud van cases tonen, Planningsbonnen, Meerdere projecten op pakbon, Exemplaargeschiedenis

Ons productteam update Rentman regelmatig met nieuwe functionaliteiten en bug fixes. Je leest hier wat we hebben aangepast in de laatste update.*

*Wij updaten niet alle accounts tegelijk. Het kan daarom een paar dagen duren voordat de updates voor jouw account beschikbaar zijn. Meer over hoe wij onze software updaten.

check-small.png Inhoud van cases tonen

Je kunt nu kiezen om de inhoud van je cases te tonen of verbergen op je bonnen. Wanneer je een case toevoegt of aanpast kun je onder de tab 'Inhoud' per item selecteren om deze weer te geven of verbergen. Wanneer je een bon creëert kun je standaardinstellingen overstemmen bij de keuzeoptie 'Sets uitklappen'.

check-small.png Planningsbonnen voor personeel en transport maken

Je kunt nu planningsoverzichten maken van medewerkers en voertuigen voor een geselecteerde periode.

1. Selecteer een of meerdere medewerkers vanuit je personeelsscherm.
  2. Klik op de '[...] Meer acties' knop.
  3. kies 'Medewerkersbon' onder 'Bon aanmaken'.

check-small.png Pakbonnen voor meerdere projecten

Wanneer je meerdere projecten gepland hebt op een dag hoef je de pakbonnen niet meer afzonderlijk te printen.

Dit werkt als volgt:

1. Ga naar 'projecten' in de linkerkolom.
  2. Selecteer de projecten waarvan je een pakbon wilt maken.
  3. Klik op de '[...] Meer acties' knop.
  4. Kies je gewenste pakbon en Rentman doet de rest.

check-small.png Mappen en submappen sorteren

Wanneer je mappen aan bewerken bent kun je ze nu naar gewenste indeling sorteren. We hebben er ook voor gezorgd dat er geen vertraging meer is tijdens het bewerken van je mappen. De volgorde wordt ook in je projecten overgenomen onder de materiaaltab.

check-small.png Je Rentman account activeren

Wanneer je nog geen Rentman 4G account kun je deze activeren in een paar simpele stappen. Klik op je accountnaam rechtsboven in je scherm en selecteer 'Rentman 4g activeren' uit het uitklapmenu. Volg de stappen om je activatie te voltooien.

check-small.png Materiaalnaam in tooltip

We willen iets vriendelijker zijn tegen kleinere schermen. Daarom hebben we een tooltip toegevoegd die de volledige naam toont wanneer je met je muis over een artikel in je project gaat. Dit is vooral handig wanneer het laatste deel van de artikelnaam net verborgen is.

check-small.png Geschiedenis van exemplaren

Je kunt nu per exemplaar zien waar deze is geweest. Dit kan als volgt:

1. Open het gewenste artikel in je materialen database
  2. Open het tabblad 'Exemplaren' en dubbelklik het exemplaar waarvan je de geschiedenis wilt zien.
  3. Onder de tab 'Geschiedenis' selecteer je de gewenste periode

Rentman toont je nu op welke projecten het materiaalitem gepland was.

check-small.png Meer toevoegingen en bug fixes

• Gefikst: presets zullen niet meer zomaar verdwijnen.
  • Toegevoegd: knopje 'vandaag' wanneer je een datum selecteert.

check-small.png Nu ook beschikbaar in het Frans

Voor klanten in ons favoriete vakantieland is Rentman nu vertaald naar het Frans.