Overige kosten

Je kan overige kosten opgeven in je project. Dit zijn bijvoorbeeld kosten voor hotelovernachtingen of kosten die je in rekening brengt voor kwijtgeraakt of defect materiaal.

In dit artikel leggen we je uit hoe dit doet.

Beschikbaar voor: Lite Classic Pro

-

Overige kosten toevoegen

1. Ga naar de Projectmodule, en open een project.
  2. Ga naar het tabblad Overige kosten.
  3. Klik op Toevoegen.
  4. Vul het volgende in:

Naam
    Inkoopprijs
    Verkoopprijs
    Btw-klasse
    Details

Overige kosten die je eerder hebt ingevoerd, kun je bewerken door ze te selecteren Select.png en daarna op de Bewerken knop Edit__small_.png knop te klikken.

Verloren of defect materiaal

Wanneer je materiaal terugboekt van een project in de Magazijnmodule, kan je een item of exemplaar als Verloren of Defect aanmerken. Deze worden dan toegevoegd aan het tabblad Overige kosten van je project, om zo de kosten ervan door te berekenen aan je klant.