Activeer je Rentman account

Als je Rentman wilt blijven gebruiken nadat je proefperiode is afgelopen, moet je je account activeren. In dit artikel leggen we uit hoe je dit doet.-

Activeer je account

1. Klik op je gebruikersnaam Username.pngrechtsbovenin het scherm, en kies
    Rentman 4G Activeren.
  2. Controleer je bedrijfsgegevens en ga door naar de volgende stap.

Het btw-nummer veld moet het identificatienummer van jouw bedrijf bevatten voor belastingdoeleinden. Als je geen BTW nummer hebt, selecteer dan het blokje Check.png onder het invulveld.

3. Kies je gewenste licentie. Je licentie bepaalt welke functionaliteiten er beschikbaar zullen zijn in Rentman. Zie onze website voor een overzicht van de functionaliteiten per licentie.
  4. Vul in of je extra power users en/of extra schijfruimte wilt. Je kunt dit aantal altijd nog aanpassen nadat je je account hebt geactiveerd.

Wanneer je een hogere licentie van Rentman hebt getest dan die je activeert, kan het nodig zijn om enkele stappen te doorlopen vóórdat je je account kan activeren.

5. Ga door naar de volgende stap om je betaalgegevens in te vullen en te controleren.
  6. Lees en ga akkoord met de algemene voorwaarden, en klik op Activeren.
  7. Wanneer je onopgeslagen data hebt, sla deze eerst op Opslaan.png
  8. Herlaad de pagina om je activatie compleet te maken.

Bedankt voor het activeren van je Rentman account!

Behoud of verwijder je proefperiode data

Nadat je je account hebt geactiveerd, kun je kiezen om de data uit je proefperiode te behouden of te beginnen met een lege database.

Let op: Het legen van je database is onomkeerbaar. We kunnen jouw data niet herstellen nadat je voor deze optie gekozen hebt.

• Wanneer je kiest voor Behoud huidige data, behoud je alle gegevens uit de huidige database.
  • Indien je echter kiest voor Proefperiode database legen gebeurt het volgende:

Je behoudt de volgende instellingen:

• Templates
  • Briefpapier
  • Betalingsinstellingen

Alle database items worden verwijderd, waaronder:

• Materiaal
  • Contacten
  • Projecten
  • Afspraken
  • Notities en taken

Veelgestelde vragen

Wanneer ontvang ik mijn eerste factuur?
Normaal gesproken ontvang je je eerste factuur de dag nadat je je account hebt geactiveerd, afhankelijk van je licentie, het aantal power users, en de betalingstermijn die je hebt geselecteerd.
Kan ik mijn licentie aanpassen nadat ik mijn account heb geactiveerd?
Ja, je kan je licentie op elk gewenst moment aanpassen. Lees hiervoor ons artikel over het upgraden en downgraden van je licentie.