Activeer je Rentman account

Als je Rentman wilt blijven gebruiken nadat je proefperiode is afgelopen, moet je je account activeren. In dit artikel leggen we uit hoe je dit doet.

Activeer je account

Klik rechts bovenin op je gebruikersnaam en kies voor Rentman 4G Activeren, of klik op de Activeer knop in de balk bovenaan je scherm. Sla eerst je data op, anders zullen niet-opgeslagen wijzigingen verloren gaan.

1. Kies de gewenste Licentie en het aantal extra power users. Klik dan op volgende stap.
    Als je op je proef-account meer power users had dan dat je nu gaat activeren, moet je het aantal power users verminderen na het activeren.
    Als je een lite of classic licentie wil activeren na een pro/classic proefaccount, zal Rentman je vragen om wat instelligen te veranderen.

2. Vul je betaalgegevens in en controleer deze. Klik dan op volgende stap
    Het btw-nummer veld moet het identificatienummer van jouw bedrijf bevatten voor belastingdoeleinden. Als je geen BTW nummer hebt, selecteer dan het blokje Check.png onder het input veld.

3. Vul je de frequentie van je betalingen in, de methode van je betalingen en de details; lees dan de algemene voorwaarden en accepteer die. Als laatste klik je op Activeer

Herlaad de pagina om je activatie compleet te maken.

Bedankt voor het activeren van je Rentman account!

Leeg je proefperiode-database

Nadat je je licentie hebt geactiveerd, kan je er voor kiezen om de data van je proefperiode te houden of te beginnen met een lege database.

Belangrijk: Het legen van je database is onomkeerbaar. We kunnen je gegevens niet herstellen nadat je je database hebt verwijderd.

Veelgestelde vragen

Wanneer ontvang ik mijn eerste factuur?
Normaal gesproken ontvang je de eerste factuur een dag na de activatie. Dit is afhankelijk van het soort licentie dat je hebt gekocht, het aantal power users en de betaalperiode die je hebt geselecteerd.
Kan ik mijn licentie aanpassen nadat ik mijn account heb geactiveerd?
Ja, je kunt je licentie op elk moment aanpassen. Dit artikel legt je uit hoe je dat doet.