Power users toevoegen of verwijderen

In dit artikel leggen we uit hoe je het aantal power users in je Rentman licentie kunt aanpassen. Je kan meer óf minder power users aan je Rentman licentie toewijzen.-

Voor meer informatie en uitleg over power users, lees ons artikel over power users.

Power user toevoegen of verwijderen

1. Ga naar de Configuratie module.
  2. Onder Account > Licenties, kies Upgraden.
  3. Controleer je bedrijfsgegevens.
  4. Klik op Volgende stap om door te gaan.
  5. Onder je huidige licentie zie je je huidige aantal power users.

In het geval hieronder heb je momenteel 2 power users.

6. Verander het aantal power users naar het nieuwe aantal dat je wilt hebben. Bijvoorbeeld, wanneer je 3 extra powre users wilt, verander je het aantal in dit geval naar 5. Wanneer je het aantal power users wilt verminderen, vul je simpelweg het gewenste aantal power users in.
  7. Rechtsbovenin het het scherm klik je op Volgende stap.
  8. Controleer of vul je betaalgegevens in, en klik op Volgende stap.
  9. Lees en ga akkoord met de algemene voorwaarden, en klik op Activeren.
  10. Wanneer je onopgeslagen data hebt, sla deze eerst op.
  11. Herlaad de pagina om Rentman te herladen.

Het nieuwe aantal power users gaat direct in.

Veelgestelde vragen

Wanneer ontvang ik een nieuwe factuur nadat ik het aantal power users heb aangepast?
Je ontvangt de volgende dag een nieuwe factuur.

Kan ik een power user ook voor korte tijd instellen?
Ja, dit kan (minimaal één maand), bijvoorbeeld tijdens een drukke periode. Wanneer je de power user niet meer nodig hebt, kan je het aantal powerusers simpelweg weer verminderen.