Nieuw in Rentman: Wijzigingen aan notificaties personeelplanner, Materiallabels genereren, Afzender e-mails aanpassen.

Versie: F24 / B25. Je huidige versie vind je in het uitklapmenu onder je gebruikersnaam.

Let op: Wij updaten niet alle accounts tegelijk. Het kan daarom een paar dagen duren voordat de updates voor jouw account beschikbaar zijn. Meer over hoe wij onze software updaten.

check-small.png Wijzigingen notificaties personeelsplanner

Eerder hebben we notificaties toegevoegd aan de personeelsplanner. Die notificaties hebben we nu verduidelijkt en een aantal nieuwe kleuren en indicatoren toegevoegd.

Gereserveerde medewerkers zie je nu aangeven met een donkergroene kleur. Zowel in de planner als in de resources kolom.

Notificaties worden niet langer met oranje kaders weergegeven. Je ziet nu een oranje bolletje wanneer er iets aan de functie gewijzigd is.

Wanneer de planperiode afwijkt van de gebruiksperiode zie je nu een donkerder gekleurde rand aan de onderkant.

check-small.png Material labels genereren

We hebben de mogelijkheid toegevoegd om QR codes in Rentman te printen. Dit werkt hetzelfde als met het creëren van andere bonnen. Om dit te doen:

1. Ga naar je materialen in de linkerkolom.

2. Selecteer de materialen waarvan je de QR codes wilt printen.

3. Klik op de More.PNG Meer acties knop en selecteer Materiaallabel

4. Klik op Genereer.png als de materiaal labels niet automatisch gegenereerd worden.

check-small.png Naam afzender aanpassen in emails

Je kunt nu je eigen bedrijfsnaam toevoegen aan je e-mail onderwerp. In plaats van Rentman Verhuursoftware wordt je bedrijfsnaam weergegeven in het onderwerp van je email. Om dit in te stellen ga je naar Configuratie > Onder klantcommunicatie > Configuratie > onder ‘Berichten’ voeg je je bedrijfsnaam toe.

check-small.png Betere selectie van subprojecten bij het aanmaken van bonnen

Bij het maken van bonnen (callsheet, pakbon, offerte, factuur) hebben we een logischere selectieproces gemaakt. Geannuleerde projecten worden niet meer automatisch geselecteerd, tenzij alle subprojecten op geannuleerd staan. Als je vanuit het hoofdproject een pakbon of callsheet aanmaakt selecteert hij nu automatisch alleen de bevestigde subprojecten meer.