Sneltoetsen in Rentman

We maken Rentman graag zo efficiënt mogelijk. In Rentman vind je daarom verschillende sneltoetsen om je werkproces te versnellen. In dit artikel zullen we een paar van onze favorieten presenteren.-

magic-wand.png Bekijk alle sneltoetsen – ? (SHIFT + /)

Met sneltoetsen kun je acties uitvoeren zonder je muis aan te raken. Ieder scherm in Rentman heeft zijn eigen combinaties van sneltoetsen. Gebruik ? (SHIFT + /) om alle mogelijke sneltoetscombinaties te tonen.

Je kunt doorgaan met werken in Rentman terwijl het scherm openstaat. Alt + ? toont ook de mogelijke sneltoetsen achter iedere knop of tab.

save.png Opslaan zonder sluiten – ALT + S

Om er zeker van te zijn dat je niets verliest is het verstandig je werk regelmatig op te slaan. De snelste manier om dit te doen is Alt + S te gebruiken. Er wordt niets afgesloten dus je kunt gewoon verder blijven werken.

error.png Geselecteerde items verwijderen – ALT + ⌫

Snel overbodige materialen uit je project verwijderen? Selecteer ze en gebruik Alt + Backspace om ze uit je project te halen. De sneltoets kan gebruikt worden voor alle geselecteerde items.

search.png Snel zoeken in je database – ALT + F

Wil je een specifiek artikel aan je toevoegen project? Met Alt + F komt je cursor direct in de zoekbalk te staan. Rentman toont de resultaten al zodra je begint te typen.