We maken Rentman graag zo efficiënt mogelijk. In Rentman vind je daarom verschillende sneltoetsen om je werkproces te versnellen. In dit artikel zullen we een paar van onze favorieten presenteren.-

magic-wand.png Bekijk alle sneltoetsen – ? (SHIFT + /)

Met sneltoetsen kun je acties uitvoeren zonder je muis aan te raken. Ieder scherm in Rentman heeft zijn eigen combinaties van sneltoetsen. Gebruik ? (SHIFT + /) om alle mogelijke sneltoetscombinaties te tonen.

Je kunt doorgaan met werken in Rentman terwijl het scherm openstaat. Alt + ? toont ook de mogelijke sneltoetsen achter iedere knop of tab.

save.png Opslaan zonder sluiten – ALT + S

Om er zeker van te zijn dat je niets verliest is het verstandig je werk regelmatig op te slaan. De snelste manier om dit te doen is Alt + S te gebruiken. Er wordt niets afgesloten dus je kunt gewoon verder blijven werken.

error.png Geselecteerde items verwijderen – ALT + ⌫

Snel overbodige materialen uit je project verwijderen? Selecteer ze en gebruik Alt + Backspace om ze uit je project te halen. De sneltoets kan gebruikt worden voor alle geselecteerde items.

search.png Snel zoeken in je database – ALT + F

Wil je een specifiek artikel aan je toevoegen project? Met Alt + F komt je cursor direct in de zoekbalk te staan. Rentman toont de resultaten al zodra je begint te typen.