Upgrade of downgrade je licentie

In dit artikel leggen we uit hoe je je Rentman licentie kan upgraden of downgraden.-

Licentie upgraden

  1. Ga naar de Configuratiemodule > Licenties.
  2. Kies Upgraden.
  3. Controleer je bedrijfsgegevens, en klik op Volgende stap om door te gaan.
  4. Kies de licentie waarnaar je wilt overstappen, en vul in of je extra power users en/of extra schijfruimte wilt.
  5. Klik op Volgende stap.
  6. Controleer of vul je betaalgegevens in, en klik op Volgende stap.
  7. Lees en ga akkoord met de algemene voorwaarden, en klik op Activeren.
  8. Wanneer je onopgeslagen data hebt, sla deze dan eerst op.
  9. Herlaad de pagina om Rentman te herladen.

Licentie downgraden

  1. Ga naar de Configuratiemodule > Licenties.
  2. Kies Upgraden.
  3. Controleer je bedrijfsgegevens, en klik op Volgende stap om door te gaan.
  4. Kies de licentie waarnaar je wilt overstappen, en vul in of je extra power users en/of extra schijfruimte wilt.
  5. Scroll naar beneden en controleer welke stappen je moet ondernemen vóórdat je kan overstappen van licentie.
  6. Door de pijl naast de te ondernemen acties aan te klikken, ga je direct naar het onderdeel waar je de actie moet ondernemen.
  7. Wanneer je alle benodigde aanpassingen hebt gedaan, klik je op Volgende stap om door te gaan.
  8. Controleer of vul je betaalgegevens in, en klik op Volgende stap.
  9. Lees en ga akkoord met de algemene voorwaarden, en klik op Activeren.
  10. Wanneer je onopgeslagen data hebt, sla deze dan eerst op.
  11. Herlaad de pagina om Rentman te herladen.

Wat gebeurt er wanneer ik mijn licentie downgrade?

Wanneer je downgrade van Pro naar Classic:

Moet je het volgende verwijderen:

  • Subprojecten
  • Inhuurprojecten

Wanneer je downgrade van Classic naar Lite:

Moet je het volgende verwijderen:

  • Medewerkers
  • Voertuigen

Wordt het volgende automatisch verwijderd:

  • Taken
  • Planning van medewerkers en voertuigen
  • Gebruikersrollen
  • Urenregistratie

Wanneer en hoe gaat mijn nieuwe betalingstarief in?

Na het downgraden van je licentie:
Wordt het prijsverschil verrekend op je volgende factuur na het downgraden.

Na het upgraden van je licentie:
Wordt dezelfde avond een nieuwe factuur verstuurd.

Tip: Voor de precieze verschillen tussen de licenties, zie onze website. 

Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 0 van 0

Opmerkingen

0 opmerkingen

U moet u aanmelden om een opmerking te plaatsen.