Bewerk je persoonlijke informatie

In dit artikel leggen we uit hoe je je persoonlijke informatie aanpast in Rentman. Hieronder valt informatie over jouzelf, inloggen, administratie en adresgegevens.
-

Hoe kan ik mijn persoonlijke informatie bewerken?

Pro & Classic Lite
Je hebt twee manieren om bij je persoonlijke informatie te komen:

Door op je gebruikersnaam te klikken

1. Klik op je gebruikersnaamUsername.pngrechtsbovenin het scherm.
2. Klik opEdit_data.png Gegevens bewerken.
3. Bewerk je persoonlijke informatie en sla je veranderingen op Opslaan.png.

Door naar de medewerkersmodule te gaan, als je daar toegang tot hebt

1. Ga naar de Medewerkersmodule.
2. Dubbelklik op je eigen account in de lijst.
3. Bewerk je persoonlijke informatie en sla je veranderingen op Opslaan.png.