Bewerk je persoonlijke informatie

In dit artikel leggen we uit hoe je je persoonlijke informatie aanpast in Rentman. Hieronder valt informatie over jezelf, inloggen, administratie en adresgegevens.
-

Pro en Classic

Je kan op twee manieren je persoonlijke informatie bewerken.

Door op je gebruikersnaam te klikken

1. Klik op je gebruikersnaamUsername.pngrechtsbovenin het scherm.
  2. Kies Gegevens bewerken.
  3. Bewerk je persoonlijke informatie en sla je veranderingen op.

In de Medewerkersmodule

Je moet voldoende rechten hebben om in de Medewerkersmodule te kunnen.

1. Ga naar de Medewerkersmodule.
  2. Dubbelklik op je eigen account in de lijst.
  3. Bewerk je persoonlijke informatie en sla je veranderingen op.

Lite

1. Klik op je gebruikersnaamUsername.pngrechtsbovenin het scherm.
  2. Kies Gegevens bewerken.
  3. Bewerk je persoonlijke informatie en sla je veranderingen op.