Wat is een poweruser?

In dit artikel wordt algemene uitleg en informatie gegeven over powerusers.

Beschikbaar voor: Lite Classic Pro

-

Wat is een poweruser?

Alleen powerusers hebben volledige rechten en toegang in Rentman. Alleen zij kunnen:

• Projecten maken, bewerken en verwijderen
  • Facturen, contracten en offertes maken, bewerken en verwijderen
  • Facturen exporteren, betaalherinneringen sturen en betaalstatussen wijzigen
  • De personeelsplanning aanpassen en personeelsleden toevoegen
  • Personeel uitnodigen, planning e-mails versturen
  • Toegang tot de configuratiemodule om geavanceerde instellingen aan te passen

Let op: Lees de Veelgestelde vragen voor een lijst van rechten die je hebt als je geen poweruser bent.

Hoeveel powerusers heb ik nodig?

Het aantal powerusers dat je nodig hebt hangt af van of zij de bovengenoemde rechten en toegang nodig hebben voor het uitvoeren van de dagelijkse werkzaamheden. Gebruikers die deze rechten niet nodig hebben kunnen toegevoegd worden aan projecten als medewerkers. Deze accounts zijn gratis, en kunnen worden toegevoegd door een poweruser. Lees dit artikel om te zien hoe je medewerkers toevoegt.

Hoe maak ik van een medewerker een poweruser?

1. Ga naar de Medewerkers module.
  2. Selecteer Select.png een medewerker en klik op het Bewerken Bewerken_klein.png icoon.
  3. Onder Logingegevens > Gebruikersrol, kies Poweruser uit het uitvouwmenu.
  4. Sla je veranderingen op.

Aantal powerusers uitbreiden of verkleinen

Lees hiervoor ons uitgebreid artikel.

Veelgestelde vragen

Kan ik een poweruser ook voor korte tijd instellen?
Ja. Als je het aantal powerusers uitbreidt ontvang je de volgende dag een extra factuur. Je kan het aantal powerusers altijd weer verminderen.

Ik ben geen poweruser. Welke functies zijn voor mij beschikbaar?

• Projecten
    • Toegang tot de projectmodule, en de lijst van projecten met informatie in de widgets
  • Agenda
    • Zie de planning van andere personeelsleden en verander jouw beschikbaarheid en die van iemand anders.
  • Magazijn
    • Voeg materiaal toe aan een project en stel de prijs in
  • Statistiek
  • Verzonden berichten
  • Persoonlijke informatie aanpassen
  • Werkplaats
  • Urenregistratie
  • Taken
  • Materiaal
  • Contacten
  • Personeel
  • Voertuigen