Wat is een poweruser?

In dit artikel wordt algemene uitleg en informatie gegeven over power users.

Beschikbaar voor: Lite Classic Pro

-

Wat is een power user?

Alleen power users hebben volledige rechten en toegang in Rentman. Alleen zij kunnen:

• Projecten maken, bewerken en verwijderen
  • Facturen, contracten en offertes maken, bewerken en verwijderen
  • Facturen exporteren, betaalherinneringen sturen en betaalstatussen wijzigen
  • De personeelsplanning aanpassen en personeelsleden toevoegen
  • Personeel uitnodigen, planning e-mails versturen
  • Toegang tot de configuratiemodule om geavanceerde instellingen aan te passen

Let op: Lees de Veelgestelde vragen voor een lijst van rechten die je hebt als je geen poweruser bent.

Hoeveel power users heb ik nodig?

Het aantal power users dat je nodig hebt hangt af van of zij de bovengenoemde rechten en toegang nodig hebben voor het uitvoeren van de dagelijkse werkzaamheden. Gebruikers die deze rechten niet nodig hebben kunnen toegevoegd worden aan projecten als medewerkers. Deze accounts zijn gratis, en kunnen worden toegevoegd door een power user. Lees dit artikel om te zien hoe je medewerkers toevoegt.

Hoe maak ik van een medewerker een power user?

1. Ga naar de Medewerkers module.
  2. Selecteer Select.png een medewerker en klik op het Bewerken Bewerken_klein.png icoon.
  3. Onder Logingegevens > Gebruikersrol, kies Power user uit het uitvouwmenu.
  4. Sla je veranderingen op.

Aantal power users uitbreiden of verkleinen

Lees hiervoor ons uitgebreid artikel.

Veelgestelde vragen

Kan ik een power user ook voor korte tijd instellen?
Ja. Als je het aantal power users uitbreidt ontvang je de volgende dag een extra factuur. Je kan het aantal power users altijd weer verminderen.

Ik ben geen power user. Welke functies zijn voor mij beschikbaar?

• Projecten
    • Toegang tot de projectmodule, en de lijst van projecten met informatie in de widgets
  • Agenda
    • Zie de planning van andere personeelsleden en verander jouw beschikbaarheid en die van iemand anders.
  • Magazijn
    • Voeg materiaal toe aan een project en stel de prijs in
  • Statistiek
  • Verzonden berichten
  • Persoonlijke informatie aanpassen
  • Werkplaats
  • Urenregistratie
  • Taken
  • Materiaal
  • Contacten
  • Personeel
  • Voertuigen