Personeelsleden of voertuigen reserveren

Je kan een tijdsperiode selectern om een personeelslid of voertuig te reserveren. Hiermee zorg je dat je over voldoende bemanning en voertuigen beschikt in drukke periodes. Je medewerker ziet de reservering terug in de event Mijn agendmodule.

1. Open de account_circle Personeelsplannermodule
  2. Klik op het vergrootglas in de Beschikbaarheidstijdlijn en selecteer een medewerker of voertuig. Zie je de beschikbaarheidstijdlijn niet? Sleep deze dan open.
    Screenshot 2023-09-21 at 15.03.40.png
  3. Je ziet de beschikbaarheid in de tijdlijn voor de geselecteerde periode
  4. Klik en sleep met je muis in de tijdlijn op hetzelfde niveau als jouw medewerkers naam en selecteer een tijdsperiode
  5. Selecteer "Als gereserveerd markeren" in het dropdownmenu Acties
  6. Klik op Selecteren

De reservering is nu toegevoegd aan jouw medewerkers tijdlijn en (optioneel) aan de projecttijlijn. Dat ziet er zo uit:
Screenshot 2023-09-21 at 15.19.40.png