Introductie van ons Support Center

Rentman levert support gedurende testen, implementeren en gebruik van Rentman. In dit artikel leggen we uit waar je wat kan vinden en hoe je ons kan bereiken.-

Nieuw bij Rentman?

Welkom! Maak hier een gratis testaccount aanDaarna kan je het beste beginnen met de tutorials.

Artikelen

Het support center is opgebouwd in 3 verschillende secties:

• Starten: hier vind je algemene artikelen zoals de tutorials die je wegwijs maken in Rentman. In deze sectie vind je ook artikelen over product updates, App uitleg, externe koppelingen etc.
  • Opzetten: hier vind je artikelen over het starten met Rentman, waaronder een implementatie stappenplan.
  • Gebruiken: hier vind je artikelen over het dagelijks gebruik van Rentman, waaronder artikelen over projectmanagement, de magazijn module en de personeel- en transportplanning.

Om het juiste artikel te vinden kijk je in de passende categorie, klik je op de help-knop in Rentman of zoek je op zoekwoorden in de zoekbalk.

Feedback
Wanneer je feedback hebt voor ons over de artikelen, video's of het supportcenter in het algemeen, laat het ons dan weten via e-mail of telefoon. We horen het graag! Op deze manier kunnen we ons supportcenter namelijk blijven optimaliseren.

Persoonlijke support

Mocht er iets onduidelijk zijn of wil je liever met een iemand uit ons team spreken dan staan we voor je klaar op werkdagen tussen 09.00 en 17.30 uur. Bel ons gerust op +31 (0)30 711 6844 of stuur een e-mail naar support@rentman.nl.

Een email kun je sturen vanuit je eigen e-mail; vanuit het support center door boven in beeld op aanvraag te klikken of vanuit de software wanneer je op de support-knop klikt.