Bestanden uploaden en downloaden

Je kan bestanden uploaden in Rentman zodat verschillende medewerkers ze daarna kunnen downloaden. Je kunt het bestandsbeheer gebruiken om bijvoorbeeld plattegronden (van je locaties), riders en draaiboeken (van je projecten) en VAR-verklaringen (van je medewerkers) op te slaan.

Je kan bestanden toevoegen in de volgende modules:

• Projecten
  • Inhuur
  • Materialen
  • Medewerkers
  • Voertuigen
  • Contacten

In dit artikel wordt uitgelegd hoe je bestanden kunt toevoegen en downloaden.-

Voeg een bestand toe

Voor het toevoegen of downloaden van bestanden zijn aanvullende rechten vereist. Lees meer daarover in ons artikel over Power users

1. Ga naar een module.
  2. Open (bewerk) een project, materiaalitem, contact (etc.)
  3. Klik op de Widgets knop Widget.png om de Widget-zijbalk te openen.
  4. Zorg dat het pijltje naast het kopje Bestanden uitgevouwen is.

5. Sleep een bestand of klik om te uploaden.

Bestanden downloaden

1. Ga naar een module.
  2. Open (bewerk) een project, materiaalitem, contact (etc.)
  3. Klik op de Widgets knop Widget.png om de Widget-zijbalk te openen.
  4. Zorg dat het pijltje naast het kopje Bestanden uitgevouwen is.

5. Klik direct op het bestand, of eerst op het pijltje en daarna Downloaden.

Extra schijfruimte krijgen

Gegenereerde documenten en bestanden die je uploadt naar Rentman verbruiken schijfruimte. Lees dit artikel over hoe je meer schijfruimte kan krijgen.