Widgets: notities, labels, taken en bestanden

De meeste modules in Rentman hebben widgets Widget.png, die handige informatie kunnen bevatten. Omdat het niet altijd nodig is om widgets op de voorgrond te hebben, kan je notities, labels, taken en bestanden altijd verbergen.

Deze modules hebben widgets:
  • Projecten
  • Facturen
  • Materiaal
  • Contacten
  • Medewerkers
  • Voertuigen
  • Taken
  • Werkplaats

-

Notities

Notities zijn handig om interne of externe berichten toe te voegen aan een project. Je kan kiezen waar een notitie moet worden weergegeven, en wie hem moet zien.

Labels

Je kan labels gebruiken om je projecten, materiaalitems, contacten, medewerkers, voertuigen, facturen en taken te groeperen. Eerst voeg je een label toe aan één of meerdere items in een module. Daarna kan je de items in het overzicht filteren, door het label te selecteren in de Filter zijbalk.

Taken

Taken zijn nuttig om aan te geven wat er gedaan moet worden. Je kan het gebruiken ter CRM om belangrijke leads op te volgen, ter herinnering aan APK's van voerruigen, ter herinnering om het contract van een medewerker te updaten, of een lijst te maken van taken voor je medewerkers. Rentmans notificatiesysteem zorgt ervoor dat je je taken niet uit het oog verliest.

Bestanden

Je kan bestanden uploaden in Rentman zodat verschillende medewerkers ze daarna kunnen downloaden. Je kunt het bestandsbeheer gebruiken om bijvoorbeeld plattegronden (van je locaties), riders en draaiboeken (van je projecten) en VAR-verklaringen (van je medewerkers) op te slaan.