In (Mijn) agenda zie je jouw planning of die van collega's. Ook kan een medewerker zijn/haar beschikbaarheid doorgeven via 'Mijn planning' en reageren op uitnodigingen. In dit artikel wordt uitgelegd hoe je 'Mijn planning' kan gebruiken.

-

Overzicht

Wanneer je op de knop 'Alle planning' klikt krijg je de complete agenda te zien, met daarin de tijden van iedereen en alle projecten.

Op deze plek staat of je eigen naam, of je kan er de naam van een collega invoeren om zijn/haar agenda te bekijken.

Met bovenstaande knoppen kan je het overzicht instellen. Klik je op 'Dag' dan zie je de planning per dag. Klik je op 'Week' dan zie je de planning per week. Klik je op 'Maand' dan zie je het overzicht van de maand. Met de pijltoetsen daarnaast kan je naar de volgende of vorige dag/week/maand.

Met 'today' ga je gelijk naar de datum van vandaag. Je kan de datum van vandaag herkennen aan de oranje cirkel achter de datum in het maandoverzicht. Of krijgt een oranje streep in het week of dag overzicht.

<Beschikbaarheid

Je kan je beschikbaarheid in 'Mijn planning' doorgeven door op een dag te klikken of meerdere dagen te selecteren. Vervolgens zie je een scherm waarin je jouw beschikbaarheid kunt aangeven en waarin je de precieze datum en tijd daarvan kan doorgeven.

Kleuren

De kleuren in de planning hebben verschillende betekenissen:

Groen: Als beschikbaar gemarkeerd
Rood: Als niet beschikbaar gemarkeerd
Wit: Beschikbaarheid is onbekend

In de afbeelding hieronder zie je hier een voorbeeld van.

Afspraak maken

Om een afspraak te maken klik je op de datum waarop je een afspraak wil maken. Je kiest bij 'actie' voor 'afspraak maken'. Vervolgens vul je de juiste data, tijden en informatie in. Vink aan of je de afspraak publiek wil maken of slechts voor een specifieke medewerker(s). Bij 'terugkeerpatroon' kan je aangeven of de afspraak eenmalig/dagelijks/wekelijks/maandelijks/jaarlijks is.