De Mijn agenda module

In (Mijn) agenda kan je je eigen planning inzien en reageren op uitnodigingen. Afhankelijk van je gebruikersrol-rechten kan je ook projecten en beschikbaarheid bekijken of bewerken.

Overzicht

Met de knoppen rechts bovenin kan je het overzicht van de agenda wijzigen. Vandaag laat de datum van vandaag zien. De huidige dag is herkenbaar door de oranje omcirkelde datum in het maandoverzicht, of door de oranje streep in het dag- of weekoverzicht.

In het linkerkolom kan je de weergave opties wijzigen, zo kun je kiezen wat er in de agenda getoond wordt.

Afspraken

Door Afspraken aan te vinken toon je de afspraken. Je kunt ook afspraken van andere medewerkers bekijken door naar medewerker te zoeken, of door de betreffende medewerker aan te vinken. Je kan ook afspraken van alle medewerkers bekijken door op alle te drukken.

Planning

Door Planning aan te vinken toon je de planning. Klik op ik om de functies te zijn waar jij voor ingepland bent. Als je gebruikersrol het toelaat kan je ook de functies van één of alle medewerkers bekijken. Zoek hiervoor naar de betreffende medewerker of klik op alle.

Projecten

Tip: Maak voor een gedetailleerder overzicht van je projecten gebruik van het overzicht in de Projecten module.

Door Projecten aan te vinken kan je de geplande projecten bekijken. Onder het kopje Welke dagen kan je aangeven welke dagen van projecten je wilt bekijken:

• Materiaal uit - de dag waarop materiaal het warenhuis verlaat.
  • Materiaal in - de dag waarop het materiaal terugkomt.
  • Personeel nodig - de dag waarop personeelsfuncties gepland zijn.
  • Transport nodig - de dag waarop transportfuncties gepland zijn.
  • Iedere projectdag - alle dagen van de planningsperiode.

Met filters kan je projecten filteren.

Agenda synchroniseren

Door de Mijn Agenda module te synchroniseren met je Android of Apple apparaat, blijf je altijd op de hoogte van je persoonlijke planning en afspraken.

Beschikbaarheid bekijken, aanpassen en afspraken toevoegen

Afhankelijk van je gebruikersrol-rechten kan je beschikbaarheid en afspraken voor jezelf, of voor collega's opgeven.

Via de browser

1. Klik op een enkele dag, of klik en sleep om een langere periode te selecteren.
  2. Klik in het venster op Beschikbaarheid of Afspraak.
  3. Vul de benodigde informatie in en klik op Opslaan.

Via Rentman Mobile (app)

1. Tik rechtsonder op +.
  2. Selecteer Afspraak maken of Beschikbaarheid toevoegen.
  3. Vul de benodigde informatie en en tik op Opslaan.

Kleuren

De kleuren in de planning hebben verschillende betekenissen:

• Groen: Als beschikbaar gemarkeerd
  • Rood: Als niet beschikbaar gemarkeerd
  • Wit: Beschikbaarheid is onbekend

In de afbeelding hieronder zie je hier een voorbeeld van.