Je kan labels gebruiken om je projecten, materiaalitems, contacten, medewerkers, voertuigen, facturen en taken te groeperen.

Eerst voeg je een label toe aan één of meerdere items in een module. Daarna kan je de items in het overzicht filteren, door het label te selecteren in de Filter zijbalk.

In dit artikel bieden we voorbeelden en instructies.-

Voorbeelden

Projecten
Regio/provincie (utrecht, gelderland, noord_holland)

Materiaalitems
Eigenschappen (waterbestendig)

Contacten
Klantprioriteit (hoog, laag)
Klantregio (utrecht, gelderland, noord_holland)
Details van de locatie (buiten, binnen)

Medewerkers
Vaardigheden (DJlichttechnicus, geluidstechnicusvrachtwagenchauffeur, heftruck)

Voertuigen
Gewichtsklasse (vrachtwagen, bestelbus, auto)

Facturen
Jaar (2017, 2018)

Taken
Fase (Voorbereiding, Op_locatie)

Voeg een label toe

1. In één van de modules, selecteer de item(s) waar je een label aan wil toevoegen.
  2. Klik op de Meer acties knop More.PNG.
  3. Kies Labels toevoegen.
  4. Vul je label in (zonder spaties), en klik op +.

Vergeet niet om op + te klikken voordat je op Opslaan klikt, anders wordt je label niet toegevoegd.
  5. Klik Opslaan.

Je kan ook een label toevoegen in de Widget zijbalk Widget.png. Je kan deze methode echter niet gebruiken om een label aan meerdere items in één keer toe te voegen.

Filteren op label

Wanneer je een label hebt toegevoegd aan een item, kan je de items in een module filteren door dat label te selecteren.

1. In één van de modules, open de Filter zijbalk Filters.png.
  2. Scroll naar beneden naar het gedeelte Labels, en selecteer de label(s) waarop je wil filteren.

In dit voorbeeld hebben we de eerste twee labels geselecteerd.
  3. Kies hoe Rentman je geselecteerde labels moet gebruiken:

Eén: Laat resultaten zien met tenminste één van deze labels
    Alle: Laat resultaten zien die alle geselecteerde tags hebben
  4. De-selecteer de labels om alle items weer in de module weer te geven.