Notities toevoegen aan een project

Notities zijn handig om interne of externe berichten toe te voegen aan een project. Je kan kiezen waar een notitie moet worden weergegeven, en wie hem moet zien.

-

Notitie toevoegen

1. Ga naar de Projectenmodule en open een project.
  2. In het tabblad Algemeen, scroll naar beneden naar Notities.
  3. Typ een notitie, en klik op de _.png knop.

4. Klik op de Arrow_down.png knop naast je notitie.

5. Kies Aanpassen.
  6. Kies wie je notitie mag zien door de zichtbaarheid in te stellen.
  7. Kies waar de notitie moet worden weergegeven.
  8. Sla je veranderingen op.

Zichtbaarheid van notities

Je kan notities zichtbaar maken voor:

• iedereen
  • enkel power users (standaard instelling)

Hoe maak ik notities standaard zichtbaar voor iedereen?

1. Maak of bewerk een projecttemplate.
  2. Voeg een notitie toe, kies bij zichtbaarheid Iedereen.
    Tip: noem de notitie "Notitie voor geplande medewerkers". Dit maakt het makkelijk voor de projectplanner om te weten wie de notitie zal kunnen zien.
  3. Sla je template op, en gebruik deze om nieuwe projecten te maken.

Weergavelocatie van notities

Je kan ervoor kiezen om notities weer te geven in/op:

• Documenten (pakbonnen, callsheets)
  • Contracten
  • Mijn Agenda (medewerkers zien het in hun persoonlijke agenda)
  • Offertes
  • Zijbalk
  • Magazijn
  1. Bewerk een notitie, en kies de gewenste weergavelocaties.

Standaard weergavelocaties instellen

Door een projecttemplate te gebruiken kan je nieuwe projecten maken waarin de weergavelocaties van notities al ingesteld zijn.

1. Maak of bewerk een projecttemplate.
  2. Voeg een notitie toe, en kies de gewenste weergavelocaties.
  3. Sla je template op, en gebruik deze om nieuwe projecten te maken.