De Rentman App voor iOS en Android biedt een mobiele Magazijn module die je kan gebruiken met een smartphone of Zebra scanner. In dit artikel vind je meer informatie over de aanschaf van Zebra scanners.-

Zebra Scanners

Zebra scanners hebben een touchscreen en werken op Android. Net als op je smartphone kan je vanuit de Play Store onze Rentman App downloaden. Zebra scanners gebruiken hun ingebouwde scanner om QR codes, barcodes of RFID codes te scannen - met een smartphone gaat dit via de camera.

Met een Zebra scanner loop je rond in het magazijn, en heb je altijd een lijst met materialen bij de hand. Je kan items gemakkelijk in- en afboeken, en eventuele feedback verwerk je direct op het scherm van de scanner.

Bestellen

Onze leverancier van de Zebra scanners, Indicium, levert de scanners en bijbehorende accessoires voor een speciale prijs. Bij het bestellen dien je aan te geven dat je klant bent van Rentman, en dat je gebruik wil maken van deze aanbieding.

Meer informatie over de producten van Indicium vind je op deze pagina. Het kan zijn dat nog niet alle scanners worden getoond.

Prijzen

De prijzen via onze leverancier Indicium zijn als volgt:

Zebra scanners

• Zebra TC20 (WiFi) voor €327,00
  • Zebra TC25 (WiFi+4G) voor €391,00

Accessoires

• Holster voor €49,09
  • Strap voor €11,45