Met Zebra scanners kan je QR codes en barcodes scannen, en tegelijkertijd de paklijst op het scherm raadplegen. Je kunt onze Rentman App installeren op de Zebra TC20 en TC25 scanners. De app beschikt over de magazijn module, en kan daarmee gebruikt worden voor het in- en uitboeken van materialen. In dit artikel bieden we meer informatie over het aanschaffen van Zebra scanners.

Hoewel het mogelijk is dat de onze app op andere scanners ook goed functioneert, testen wij deze enkel op bovenstaande modellen. Daarom kunnen wij alleen voor deze scanners ondersteuning garanderen.

-

Zebra Scanners

Zebra scanners hebben een touchscreen en werken op Android. Net als op je smartphone kan je vanuit de Play Store onze Rentman App downloaden. Zebra scanners gebruiken hun ingebouwde scanner om QR codes en barcodes te scannen - met een smartphone gaat dit via de camera.

Met een Zebra scanner loop je rond in het magazijn, en heb je altijd een lijst met materialen bij de hand. Je kan items gemakkelijk in- en afboeken, en eventuele feedback verwerk je direct op het scherm van de scanner.

Bestellen

Onze leverancier van de Zebra scanners, Indicium, levert de scanners en bijbehorende accessoires voor een speciale prijs. Bij het bestellen dien je aan te geven dat je klant bent van Rentman, en dat je gebruik wil maken van deze aanbieding.

Meer informatie over de producten van Indicium vind je op deze pagina. Het kan zijn dat nog niet alle scanners worden getoond.

Prijzen

De prijzen via onze leverancier Indicium zijn als volgt:

Zebra scanners

• Zebra TC20 (WiFi) voor €327,00
  • Zebra TC25 (WiFi+4G) voor €391,00

Accessoires

• Holster voor €49,09
  • Strap voor €11,45

Eerste probleemoplossing

Als je net een Zebra TC20/25 gekocht hebt, maar je kan Rentman Mobile niet installeren, zet de instellingen dan terug naar fabrieksinstellingen op het apparaat.

Als dit klaar is, installeer dan de laatste versie van Rentman Mobile.