Je proefversie database legen

Als jouw bedrijf de 30-dagen proefversie heeft afgerond, kan je (automatisch) alle voorbeelddata verwijderen, zodat je met een lege database kan beginnen.

Het automatisch laten verwijderen van de voorbeelddata kan alleen wanneer je Rentman nog niet geactiveerd hebt. Je kan altijd handmatig items archiveren of verwijderen.

-

Welke gegevens worden verwijderd?

Welke gegevens worden verwijderd?
  • Projecten
  • Materiaal
  • Contacten
  • Voertuigen
  • Inhuurverzoeken
  • Urenregistratie
  • Taken
  • Notities
  • Uitnodigingen
  • Afspraken
  • Reserveringen
  • Opgeslagen statistieken
  • Alle gegenereerde documenten (offertes, contracten, facturen, pakbonnen, callsheets...)
  • Standaardfuncties
  • Beschikbaarheid van medewerkers
  • Verstuurde emails
  • Email templates / persoonlijk bericht templates
  • Labels
  • Notificaties
  • Extra invoervelden
Welke gegevens blijven behouden?
  • Medewerkers
  • Templates
  • Briefpapier
  • Instellingen
  • Presets
  • Gebruikersrollen

Verwijder je proefversie data

  1. Ga naar de Configuratiemodule > Instellingen > Database legen.
  2. Klik op de knop:

    Empty_database.png
    Het verwijderen van de database kan tot 5 minuten duren. Tijdens dit proces wordt iedereen uit zijn/haar account gelogd.
Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 1 van 1

Opmerkingen

0 opmerkingen

U moet u aanmelden om een opmerking te plaatsen.