Video: Medewerkers uitnodigen voor een functie

In deze video leggen we uit hoe je je medewerkers uitnodigt voor een functie.

Ondertiteling is beschikbaar voor deze video. Voor geschreven instructies, meer informatie en Veelgestelde vragen, raadpleeg onze artikelen in ons Support Center.

-

Medewerkers uitnodigen

In het tabblad Planning kan je uitnodigingen sturen voor functies. Medewerkers ontvangen deze uitnodigingen in een e-mail, in de Rentman App, en als notificatie in Rentman.

Volgende video: Medewerkers en voertuigen plannen