Afbeeldingen toevoegen aan documenten, e-mails, persoonlijke teksten en je handtekening

In Rentman kan je afbeeldingen toevoegen aan:

• Document templates
  • E-mails
  • Persoonlijke teksten
  • Je e-mail handtekening

In dit artikel leggen we uit hoe je dit doet.

Voeg een afbeelding toe

1. Voor documenten: Als je document templates aan het aanpassen bent, wijzig het tekstblok Voor e-mails: Wanneer je een document aanmaakt, klik op de E-mail knop Email.png.

Voor persoonlijke teksten: Wanneer je een document aanmaakt, klik op de Open widgets knop Widget.png om de Widgets zijbalk te openen. Klik vervolgens op Wijzig persoonlijke tekst.
    Voor je handtekening: Ga naar de Configuratiemodule > Klantcommunicatie > Communicatie > E-mail handtekening.

2. Klik op de Afbeelding invoegen knop.

3. Sleep of klik een bestand om deze te uploaden.

4. Klik op je afbeelding, en kies Selecteer.
  5. Pas eventueel de grootte van je afbeelding aan.

Tip: Je kan je e-mailteksten en persoonlijke teksten opslaan als templates.

Veelgestelde vragen

Hoe voeg ik materiaalafbeeldingen toe aan mijn document template?
Lees de sectie FAQ: Hoe voeg ik materiaalafbeeldingen toe aan mijn template? in ons artikel over Document templates aanpassen.