Afbeeldingen toevoegen aan documenten, e-mails, persoonlijke teksten en je handtekening

In Rentman kan je afbeeldingen toevoegen aan:

• Document templates
  • E-mails
  • Persoonlijke teksten
  • Je e-mail handtekening

In dit artikel leggen we uit hoe je dit doet.

-

Document templates

1. Upload je afbeelding naar een image hosting website, of naar een interne server.
  2. Kopieer de directe URL van je afbeelding.
    Bijvoorbeeld: https://jouwwebsite.com/aa3tPqs.jpg
    Upload je afbeelding naar een vertrouwde website of server, zodat hij ook in de toekomst nog beschikbaar is.
  3. Bewerk een document template in Rentman.
    (Configuratiemodule > Klantcommunicatie > Document templates)
  4. Sleep een nieuw Tekstblok naar je template, of bewerk een bestaande.
  5. Beweeg je muis over het Tekstblok, en klik op de Bewerken knop Edit_module.png.
  6. Klik op de Afbeelding invoegen knop.

7. Plak de URL van je afbeelding in het Bron veld.

Vul ook een beschrijving en de pixelafmetingen van je afbeelding in.

8. Klik Ok om de afbeelding in te voegen.
  9. Pas eventueel de grootte van je afbeelding aan.

E-mails, persoonlijke teksten en handtekening

1. Voor e-mails:
    Wanneer je een document aanmaakt, klik op de E-mail knop Email.png.

Voor persoonlijke teksten:

Wanneer je een document aanmaakt, klik op de Open widgets knop Widget.png om de Widgets zijbalk te openen. Klik vervolgens op Wijzig persoonlijke tekst.

Voor je handtekening:
    Ga naar de Configuratiemodule > Klantcommunicatie > Communicatie > E-mail handtekening.

2. Klik op de Afbeelding invoegen knop.

3. Sleep of klik een bestand om deze te uploaden.

4. Klik op je afbeelding, en kies Selecteer.
  5. Pas eventueel de grootte van je afbeelding aan.

Tip: Je kan je e-mailteksten en persoonlijke teksten opslaan als templates.

Veelgestelde vragen

Hoe voeg ik materiaalafbeeldingen toe aan mijn document template?
Lees de sectie FAQ: Hoe voeg ik materiaalafbeeldingen toe aan mijn template? in ons artikel over Document templates aanpassen.