Maak een e-mail handtekening

In Rentman kan je een e-mail handtekening maken. Dit is handig om je uitgaande e-mails te personaliseren met je persoonlijke informatie en bedrijfsinformatie.

In dit artikel leggen we uit hoe je dat doet.

-

Maak een e-mail handtekening

1. Ga naar de Configuratiemodule > Klantcommunicatie > Communicatie > E-mail handtekening.
  2. Schrijf je handtekening.
  3. Klik Opslaan om je werk op te slaan.

Afbeeldingen toevoegen aan je handtekening

1. Lees ons artikel over afbeeldingen toevoegen.

Een variabele toevoegen

Variabelen zijn handig om je custom informatie toe te voegen aan je handtekening. Rentman "pakt" deze informatie automatisch uit je database of account.

1. Kies een hoofdvariabele en subvariabele (optioneel).
    In dit voorbeeld willen we het adres van ons bedrijf toevoegen aan onze handtekening.
  2. Klik op de _.png knop om de variabele toe te voegen aan je handtekening.