API: Momenteel niet beschikbaar

Rentman heeft op dit moment geen open API. Een API maakt het in theorie mogelijk om Rentman te koppelen aan allerlei software.

In dit artikel leggen we uit waarom wij op dit moment geen open API aanbieden.

-

Waarom geen open API?

Er zijn twee hoofdredenen:

• Rentman wordt nog volop doorontwikkeld waarbij regelmatig onderdelen van Rentman veranderen. Het ondersteunen van een open API betekent ook dat deze API constant up-to-date gehouden moet worden met aanpassingen in Rentman. Deze resources zijn op dit moment niet beschikbaar bij ons.

• Een open API vraagt technische support en goede documentatie. Dit kost resources die we op dit moment besteden aan het verbeteren van functionaliteiten waar het grootste deel van de Rentman gebruikers dagelijks mee te maken heeft.

Als je vragen hebt, neem dan gerust contact met ons op.