Wat is de accountnaam van mijn bedrijf?

Wanneer je inlogt bij Rentman, heb je de accountnaam van je bedrijf nodig.

In dit artikel leggen we uit waar je deze vindt.

Je persoonlijke gebruikersnaam is anders dan de accountnaam van je bedrijf.

-

Stap 1: Vind je Rentman URL

• Open Rentman in je webbrowser, als je al toegang hebt. De URL staat in de adresbalk van je webbrowser.
    https://worldrental.rentmanapp.com/
  • Scrol helemaal naar beneden in de eerste e-mail die je van Rentman hebt gekregen (toen je je bedrijf hebt aangemeld). Deze e-mail heet XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX.

Stap 2: De accountnaam staat in de URL

https://worldrental.rentmanapp.com/

https://crystalproductions.rentmanapp.com/

https://tentmasters.rentmanapp.com/