Zapier integratie (beta)

Deze functionaliteit bevindt zich momenteel in een gesloten beta-fase. Mocht je onderdeel willen uitmaken van deze test fase, neem dan contact op met ons supportteam door een e-mail te sturen naar support@rentman.io

Zapier is een tool voor het automatiseren van interacties (ookwel 'Zaps' genoemd) tussen jouw Rentman workspace en andere (web)diensten. Het gebruik van Zapier is niet verplicht, maar kan integratie tussen Rentman en andere software versnellen.

Mogelijkheden van de Zapier koppeling

Dit zijn enkele van de mogelijkheden die mogelijk zijn in de bèta:

• Automatisch nieuwe bestanden exporteren (offertes, facturen, pakbonnen, etc.) van Rentman naar Dropbox (of ander cloud opslag service)
  • Automatisch exporteren van nieuwe en aangepaste contacten, contactpersonen of medewerkers naar software zoals Mailchimp, Google contacts of een CRM-systeem
  • Importeer contacten en contact persoon details van andere software naar Rentman
  • Automatische taken wanneer een project (of subproject) wordt gemaakt, bevestigd of upgedate

Hoe gebruik ik Zapier?

Om Zapier toegang te geven tot jouw account moet je eerst een API-token genereren.

1. Meld je aan voor Zapier.
  2. In het Dashboard van je account vind je de vraag: 'Wat wil je vandaag automatiseren?'. Kies hier voor Rentman, en de andere software/dienst die je wilt gebruiken.
  3. Selecteer een 'trigger' en een actie.
  4. Klik op 'Zap gebruiken'.
  5. Verbind je Rentman account met de eerder genoemde API-token.
  6. Voltooi het proces en schakel de 'Zap' in.