Video: Document templates aanpassen

In deze video leggen we uit hoe je document templates kan aanpassen.

Ondertiteling is beschikbaar voor deze video. Voor geschreven instructies, meer informatie en Veelgestelde vragen, raadpleeg onze artikelen in ons Support Center.

-

Document templates aanpassen

Document templates die je hebt aangemaakt of gedupliceerd kan je verder aanpassen. Je doet dit door blokken, modules en variabelen toe te voegen. Wanneer je deze naar je template hebt gesleept, kan je hun instellingen bewerken om te bepalen welke informatie wel (of niet) moet worden weergegeven.