In de Rentman app kun je je agenda, projectgegevens, materialen en contacten bekijken. Ook kun je je uitnodigingen beantwoorden. In de 'Magazijn' module kun je QR codes en barcodes scannen om je materialen van je paklijsten af te boeken.

De app kan worden gebruikt op Android en iOS smartphones, en op Android Zebra scanners (model TC20 en TC25).

Modules en functionaliteiten

Onderstaand vind je een lijst van de modules en functionaliteiten beschikbaar op de Rentman Mobile app:

• Mijn agenda
    • Bekijk je agenda
    • Maak afspraken
    • Voeg je beschikbaarheid toe
  • Uitnodigingen
    • Beantwoord uitnodigingen
  • Magazijn module
  • Urenregistratie
    • Registreer gewerkte uren

Waar je de app kan downloaden

Je kunt Rentman Mobile downloaden via Google Play en in de Apple App Store.

Notificaties

Om notificaties te ontvangen op Rentman Mobiel, neem de volgende stappen:

1. Stel de notificatie voorkeuren juist in op de browser versie van Rentman.
  2. Sta notificaties toe in de Instellingen van de app.
  3. Sta notificaties van Rentman toe in de instellingen van je telefoon.

Een account verbinden

Wanneer je de app voor de eerste keer hebt gedownload en geopend, zal er worden gevraagd om met een account in te loggen.

1. Kies om in te loggen via Facebook, Google of e-mailadres + wachtwoord (afhankelijk van de manier die je gekoppeld hebt met je profiel). Als je profiel nog niet verbonden is aan een account, gebruik de gebruikersnaam en wachtwoord die je gebruikt voor dat account.
  2. Klik op Inloggen.
  3. Voeg je accountnaam toe.
  4. Klik op Inloggen.

Verbind met meerdere accounts

Je kunt Rentman verbinden aan meerdere accounts tegelijkertijd. Zo voeg je een account toe

1. Open het menu mceclip1.png.
  2. Open hetdrop-down menu naast je naam.
  3. Selecteer Account toevoegen.
  4. Volg de stappen zoals beschreven in de vorige sectie.