Open Beta voor nieuwe Rentman app

Nadat we onze nieuwe app hebben ontwikkeld en intern hebben getest met een aantal bedrijven, is deze nu beschikbaar als open beta. Dit betekent dat elke Rentman gebruiker het nu zelf kan testen. We zullen de app officieel uitbrengen wanneer we alle bugs hebben opgelost die gevonden zijn tijdens de open beta periode.

Om de app beter te maken en alle bugs op te lossen, hebben we jouw hulp nodig. Dat is waarom we graag willen dat je ons feedback geeft terwijl je de app aan het testen bent.

Belangrijk: Onthoud dat dit een beta versie van de Rentman app is, die nog steeds in de laatste testfase zit. Als je de beta app wilt gaan gebruiken, wees je er dan van bewust dat er onverwachte fouten kunnen optreden.

Wat is er nieuw?

In vergelijking met de oude app, zijn de volgende functionaliteiten helemaal nieuw:

• Magazijnmodule
    • Digitale pakbonnen verwerken zonder dat je verbonden hoeft te zijn met een ander apparaat
    • Overig materiaal en alternatieven toevoegen
    • Tegelijkertijd dezelfde pakbon afwerken met meerdere mensen
    • Gebruik de camera op je smartphone om materiaal te scannen
  • Gebruik de app met Zebra scanners (die op Android draaien)
  • Een volledig vernieuwde en gebruiksvriendelijke interface
  • De overzichten van geplande functies en uitnodigingen zijn nu samengevoegd voor meerdere accounts. Als je een freelancer bent die voor meerdere bedrijven werkt die allemaal Rentman gebruiken, hoef je nu niet meer te wisselen tussen accounts voor een compleet overzicht.

Hoe installeer ik het?

Voor Android

1. Volg deze link.

Voor iOS

1. Download TestFlight in de App Store.
    Je apparaat moet minimaal iOS versie 8 hebben.
  2. Op je iOS apparaat, open de uitnodiging voor de Rentman Mobile Beta app.
  3. Open de TestFlight app, en vind de Rentman Mobile Beta knop. Klik Open, Begin met testen, of Installeren om het testen te beginnen.

Deel je feedback

Om de app te verbeteren voordat de officiële release plaatsvindt, hebben we jouw hulp nodig. Meld alle bugs, verbeteringen en andere suggesties door ze te sturen naar support@rentman.io.

Officiële app release

We zullen de app officieel uitbrengen zodra hij stabiel genoeg is om online te zetten. Omdat de integratie met de Magazijnmodule helemaal nieuw is en voldoende getest moet worden, kan het zijn dat deze langer in open beta blijft.

De open beta versie van de Rentman app zal worden opgeheven wanneer de officiële app wordt uitgebracht. De originele Rentman Mobile app zal worden bijgewerkt naar de nieuwe versie. Als je de originele app niet hebt, moet je deze downloaden nadat de beta versie is beëindigd.