In de Rentman app kun je je agenda, projectgegevens, materialen en contacten bekijken. Ook kun je je uitnodigingen beantwoorden. In de 'Magazijn' module kun je QR codes en barcodes scannen om je materialen van je paklijsten af te boeken.

De app kan worden gebruikt op Android en iOS smartphones, en op Android Zebra scanners (model TC20 en TC25).

Modules en functionaliteiten

Onderstaand vind je een lijst van de modules en functionaliteiten beschikbaar op de Rentman Mobile app:

• Mijn agenda
    • Bekijk je agenda
    • Maak afspraken
    • Voeg je beschikbaarheid toe
  • Uitnodigingen
    • Beantwoord uitnodigingen
  • Magazijn module
  • Projecten
    • Bekijk projectgegevens
  • Materiaal
    • Bekijk materiaalinformatie
    • Voeg reparaties toe
  • Urenregistratie
    • Registreer gewerkte uren
  • Contacten
    • Bekijk contactgegevens

Waar je de app kan downloaden

Je kunt Rentman Mobile downloaden via Google Play en in de Apple App Store.

Een account verbinden

Wanneer je de app voor de eerste keer hebt gedownload en geopend, zal er worden gevraagd om met een account in te loggen.

1. Type de accountnaam van het bedrijf in.
  2. Tik op de "Volgende" knop.
  3. Type je gebruikersnaam en wachtwoord in.
    Als je al eerder hebt ingelogd via My workspaces, lees dan deze sectie.
  4. Tik op inloggen.

Verbind met meerdere accounts

Je kunt Rentman verbinden aan meerdere accounts tegelijkertijd. Zo voeg je een account toe

1. Open het menu mceclip1.png.
  2. Open hetdrop-down menu naast je naam.
  3. Selecteer Voeg account toe.
  4. Volg de stappen zoals beschreven in de vorige sectie.

Verbind via Google of Facebook

Het is op dit moment niet mogelijk om via Google, Facebook of je email account in te loggen. De volgende oplossing is tijdelijk.

Deze sectie is alleen voor de gebruikers die ingelogd hebben via My workspaces. Als je nog nooit hebt ingelogd via My Workspace, lees dan de bovenstaande sectie.

Als je ooit via My workspaces hebt ingelogd, moet je eerst een nieuw wachtwoord instellen om te verbinden met deze specifieke account.

1. Klik op de Login knop op de rentman.io homepage.
  2. Log in.
  3. Klik op je naam (rechts bovenin).
  4. Selecteer Instellingen
  5. In de laatste sectie voeg je een nieuw wachtwoord toe.

Je kunt nu je email en nieuwe wachtwoord gebruiken om Rentman Mobile aan dat account te verbinden.