In de Rentman app kun je je agenda, projectgegevens, materialen en contacten bekijken. Ook kun je je uitnodigingen beantwoorden. In de 'Magazijn' module kun je QR codes en barcodes scannen om je materialen van je paklijsten af te boeken.

De app kan worden gebruikt op Android en iOS smartphones, en op Android Zebra scanners (model TC20 en TC25).

Modules en functionaliteiten

Onderstaand vind je een lijst van de modules en functionaliteiten beschikbaar op de Rentman Mobile app:

• Mijn agenda
    • Bekijk je agenda
    • Maak afspraken
    • Voeg je beschikbaarheid toe
  • Uitnodigingen
    • Beantwoord uitnodigingen
  • Magazijn module
    • Materialen in- of uitboeken
    • QR- en barcodes scannen of handmatig boeken
    • Extra materiaal toevoegen en alternatieven selecteren
  • Projecten
    • Bekijk projectgegevens
  • Materiaal
    • Bekijk materiaalinformatie
    • Voeg reparaties toe
  • Urenregistratie
    • Registreer gewerkte uren
  • Contacten
    • Bekijk contactgegevens

Waar je de app kan downloaden

Je kunt Rentman Mobile downloaden via Google Play en in de Apple App Store.