Materiaal dat je als verloren hebt geboekt in de Magazijnmodule verschijnt in de Werkplaatsmodule. Dit biedt een goed overzicht van materiaal dat verloren is gegaan tijdens je projecten.

Beschikbaar voor: Lite Classic Pro

-

Verloren materiaal zien

1. Ga naar het tabblad Kwijtgeraakte materialen in de Werkplaatsmodule.

Materiaal gevonden

Als je een artikel hebt gevonden die eerst verloren was, kan je het als gevonden markeren.

1. Ga naar het tabblad Kwijtgeraakte materialen.
  2. Selecteer het artikel.
  3. Klik op Materialen teruggevonden .
  4. Selecteer de datum waarop je het artikel hebt gevonden.
  5. Sla op.

Het item zal nu weer meegerekend worden in de materiaalbeschikbaarheid.