Rechten en toegang geven aan medewerkers

Medewerkers moeten passende rechten en toegang hebben tot de modules die belangrijk voor hen zijn. Beheerders hebben vaak volledige rechten, terwijl accountmanagers en planners voornamelijk projecten moeten kunnen maken, en mensen moeten plannen. Freelancers moeten hun agenda kunnen zien, maar meestal niet de financiële details van een project.

-

Voordat je begint

• Zorg ervoor dat er genoeg powerusers inbegrepen zijn bij je Rentman licentie. Als je meer powerusers nodig hebt dan je momenteel hebt, vergroot dit aantal hier.
  • Zorg dat je verschillende gebruikersrollen hebt gemaakt. Deze bepalen de rechten en toegang voor verschillende groepen medewerkers.

Rechten en toegang geven

1. Ga naar de Medewerkers module, en maak (of bewerk) een medewerker.
  2. In het veld Gebruiksrol kies je één van de gebruikersrollen die je eerder hebt aangemaakt
  3. Sla je veranderingen op.
  4. Als dit een nieuwe medewerker is, moet je hun login gegevens met ze delen.