Persoonlijke instellingen en voorkeuren instellen

Elke gebruiker van Rentman is anders. Personaliseer je overzichten in Rentman om productiever te zijn, en om je beter te kunnen focussen op informatie die belangrijk voor je is.

-

Persoonlijke instellingen en voorkeuren

1. Stel filters en presets in in de modules waarin je vaak werkt. Dit is nuttig om snel de items te vinden waarnaar je op zoek bent.
  2. Kies welke kolommen je wil hebben in de modules in Rentman. Door meer kolommen toe te voegen kan je nuttige informatie toevoegen aan je overzichten. Je kan ook overbodige kolommen verwijderen en sorteren op de kolommen die bij je workflow passen.
  3. Open (of verberg) de widgets in een module. De widgets in elke module bevatten belangrijke informatie en opties, maar zijn niet altijd nodig om op de voorgrond te hebben.
  4. Kies welke notificaties je wil ontvangen want Rentman, en hoe je ze wil krijgen. Zo zorg je ervoor dat je alleen geüpdate wordt over dingen die relevant zijn voor jou.

Wil je meer doen met minder muisklikken? Leer de sneltoetsen in Rentman.
Wil je je Rentman agenda op je mobiel/tablet hebben? Synchroniseer je agenda