Back-up van je database

In uitzonderlijke gevallen waarin items uit je database (per ongeluk) zijn verwijderd, kan je gemakkelijk teruggaan naar een eerdere versie van je database. Rentman maakt elke 24 uur een back-up van je database, zodat er altijd een recente versie is waar je naar terug kan gaan.

Je kan toegang tot modules voor bepaalde medewerkers ontzeggen door gebruikersrollen in te stellen.

-

Wanneer maakt Rentman automatische back-ups?

We maken elke nacht tussen 00:00 en 04:00 (lokale tijd) een automatische back-up.

Hoe ga ik terug naar een eerdere versie?

Neem contact op met ons Support team, en vertel ons het volgende:

  • Waarom wil je terug gaan naar een eerdere versie?
  • Wanneer was je database voor het laatst goed / intact?

Wat gebeurt er daarna?

  1. Jij kiest welke versie (één back-up per 24 uur) je wilt gebruiken.
    Let op: Alle veranderingen sinds dat moment zullen verloren gaan. Gedeeltelijke herstellingen zoals één project of materiaalitem zijn helaas niet mogelijk.
  2. Nadat we jouw expliciete toestemming hebben gekregen, zullen we jouw database terugzetten naar dat tijdstip.
    We stellen je altijd in staat om deze versie nog te controleren, voordat we deze daadwerkelijk terugzetten op je Rentman account.

Waar kan ik meer lezen over gegevensbescherming?

Lees de pagina Dataveiligheid op onze website.

---

Als je meer vragen hebt over je database, neem dan contact op met ons.

Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 1 van 1

Opmerkingen

0 opmerkingen

U moet u aanmelden om een opmerking te plaatsen.

Artikelen in deze sectie