Tips voor het verwijderen van medewerkers

In plaats van het verwijderen van medewerkers, kan je hen inactief maken. Hierdoor blijven zij in je database, maar kunnen ze niet meer gepland worden op functies.

Als je een medewerker permanent verwijdert, kan dit problemen veroorzaken bij de planning van naderende projecten.

-

Medewerker inactief maken

1. Bewerk een medewerker in de Medewerkers module.
  2. In het tabblad Gegevens, kies Nee in het veld Actief.
  3. Sla je veranderingen op.

Medewerker permanent verwijderen

1. Ga naar de Medewerkers module.
  2. Selecteer Select.png de medewerker die je wil verwijderen.
  3. Klik op de Meer acties knop More.PNG, en kies Verwijderen.