U kunt labels gebruiken om uw projecten, materiaal, contacten, medewerkers, voertuigen, facturen en taken te groeperen.

Eerst voeg je een label toe aan je item(s) in een module. Daarna kunt u de weergegeven items in een module filteren door op de knop label tags expand_more klikken en uw tag(s) te selecteren.

In dit artikel geven we voorbeelden en instructies.-

Voorbeelden

Projecten
Regio / Provincie (westmidlands, oostmidlands)

Materiaal
Eigenschappen (regendicht)

Contacten
Klantprioriteit (hoge_prioriteit, lage_prioriteit)
Klantregio (west_midlands, east_midlands)
Details van de locatie (buiten, binnen)

Medewerkers
Skills (DJ, light_technician, sound_technician, truck_driver, heftruck)

Voertuigen
Gewichtsklasse (vrachtwagen, van, auto)

Facturen
jaar (2017, 2018)

Taken
Fase (Voorbereiding, Locatie)

Voeg een tag toe

1. Selecteer in een van de modules de item (s) waaraan u een tag wilt toevoegen.
  2. Klik op de knop Meer actiesmore_vert.
  3. Kies "Tags toevoegen".
  4. Voer de tag in (zonder spaties) en druk op enter.
    Vergeet niet op enter te drukken voordat u op Opslaan klikt. Anders wordt uw tag niet toegevoegd.
  5. Klik opOpslaan

Filteren op tag

Wanneer je een tag aan een item hebt toegevoegd, kun je de weergegeven items in een module filteren door je tag te selecteren.

1. Klik in een van de modules rechtsboven in je scherm op label tags expand_more.
  2. Selecteer de tag (s) door te zoeken of te kiezen.

In dit voorbeeld hebben we deco en outdoor geselecteerd.
  3. Kies hoe Rentman uw geselecteerde tags moet toepassen. U kunt een van de twee opties selecteren:
    "Een van de volgende": toont resultaten met ten minste een van deze tags.
    "Al het volgende": toont resultaten met alle door u geselecteerde tags.
  4. Schakel de tags uit om alle items in de module opnieuw weer te geven.