Support en hulp van Rentman

Of je Rentman pas net gebruikt of er al langer mee werkt, we staan altijd klaar om je te helpen en je vragen te beantwoorden. Er zijn verschillende manieren waarop we je kunnen ondersteunen!

-

Video tutorials

De snelste manier om Rentman te leren kennen is middels onze video-tutorials. Handig als je een nieuwe gebruiker bent, maar ook voor iedereen die op zoek is naar een opfrisser. Klik op bovenstaande link om allevideo's te bekijken of:

Ben je nieuwe bij Rentman? Start met: Zo voeg je een project toe.

Support Center

Het Support Center is de plek waar je stapsgewijze instructies en meer informatie over onze functies en workflows vindt. Gebruik de zoekbalk op de startpagina of verken onze drie hoofdcategorieën:

• Starten
    Ben je nieuw bij Rentman of overweegje het te gaan gebruiken? Onze introductie helpt je onze software en de functies ervan te begrijpen. Onze videotutorials en snelstart-gidsen maken je wegwijs en je vindt er informatie over onze licenties.
  • Opzetten
    Ben je er klaar voor om je account op te zetten? Onze checklist is een goed startpunt. Deze helpt je Rentman te configureren, zodat deze aansluit bij de workflows van jou en je team. Een goede voorbereiding bespaart veel tijd in de toekomst.
  • Rentman gebruiken
    Zoek je informatie over een specifiek onderwerp? Artikelen over de verschillende modules en functionaliteiten in Rentman vind je hier.

Hulp via Rentman's Support Center

Je kan inloggen bij Rentman's Support Center met je inloggegevens van Rentman. Je krijgt hiermee toegang tot je ticketgeschiedenis, zodat je gemakkelijk eerdere uitleg en informatie kunt terugvinden. Daarnaast biedt het een veiligere en gemakkelijkere methode voor het uploaden van bijlagen bij tickets, wat een betrouwbaarder alternatief is voor het verzenden via e-mail.

Inloggen bij Rentman's Support Center

1. Ga naar het Rentman's Support Center
  2. Klik rechtsbovenin de hoek op Aanmelden en kies voor Doorgaan met Rentman Login.  zendesk login.gif
  3. Voer de gegevens van je Rentman account in om in te loggen.

Een aanvraag indienen

Wanneer je ingelogd bent bij Rentman's Support Center kun je direct nieuwe aanvragen indienen als je hulp nodig hebt. Bij elke aanvraag wordt een nieuw ticket aangemaakt voor ons ondersteuningsteam.

Zo dien je een aanvraag in:

1. Klik rechtsbovenin op de knop Aanvraag indienen
    Screenshot 2023-09-11 at 09.04.51.png
  2. Voer het onderwerp in. Gebaseerd op de zoekwoorden in het onderwerp, geeft het Support Center je een aantal suggesties voor relevante artikelen.
    Screenshot 2023-09-11 at 09.42.23.png
  3. Voer de omschrijving van de aanvraag in.
    Screenshot 2023-09-11 at 10.07.38.png
  4. (Optioneel) Specificeer het account en de browser die je gebruikt en voeg documenten toe (zoals screenshots of een schermopname). Door deze optionele informatie kan ons ondersteuningsteam de aanvraag sneller behandelen. Let op: We vragen je om altijd alle bestanden en documenten via het Rentman Support Center te versturen en niet via e-mail. Dit vanwege de beveiliging van gegevens.
    Screenshot 2023-09-11 at 09.48.20.png
  5. Klik op Verzenden.
  6. Je ontvangt een bevestiging met een aantal suggesties waarvan we denken dat deze je vraag mogelijk kunnen beantwoorden. Is dat het geval? Dan kun je het ticket sluiten. Is je vraag niet beantwoord, dan neemt ons klantenserviceteam zo snel mogelijk contact met je op.
    Screenshot 2023-09-11 at 09.55.41.png

Let op: Wanneer je het ticket sluit, kan het ondersteuningsteam je aanvraag niet meer zien en ontvang je ook geen antwoord.

Toegang tot bestaande tickets

Via het Support Center van Rentman krijg je een overzicht van alle tickets en aanvragen die je indient.

Zo kun je bestaande tickets en aanvragen inzien:

1. Klik op je naam rechts bovenin de hoek.
  2. Selecteer in het menu Mijn activiteiten.

my activities.gif

Hier vind je een overzicht van al je aanvragen en tickets, bijdragen en volgers.

Aanvragen
Onder Mijn aanvragen zie je al jouw aanvragen en tickets, maar ook alle aanvragen waarbij je in de CC staat. Je kan je tickets doorzoeken met de zoekbalk of te filteren op status.
Screenshot 2023-09-11 at 10.44.12.png
Aanvragen kunnen de volgende drie statussen hebben:
  • Open - Het klantenserviceteam werkt aan een oplossing voor jouw aanvraag.
  • In afwachting van uw reactie - De klantenservice wacht op een reactie van jou.
  • Opgelost - De aanvraag is opgelost.

Schermafbeelding 2024-01-31 om 11.09.54.png

Bijdragen
Momenteel bevat het Support Center van Rentman geen community. Dat houdt in dat je niet bij kan dragen aan de inhoud van het Support Center van Rentman.
Volgend
In het tabblad Volgend kun je inzien en beheren op welke onderwerpen je geabonneerd bent.

Je kan specifieke secties en artikelen in het Support Center volgen. Je kan dit zien als een abonnement. Je zal dan ook meldingen per e-mail ontvangen wanneer er nieuwe artikelen worden toegevoegd. Houd er rekening mee dat je geen meldingen ontvangt over wijzigingen die binnen een artikel zelf worden aangebracht.

Ga naar de sectie of het artikel dat je wil volgen en klick op de knop Volgen.

Je kan dit op ieder gewenst moment stopzetten.

Let op: Een sectie kan subsecties bevatten. Wil je daar ook meldingen over ontvangen? Zorg dan dat je deze subsecties ook afzonderlijk volgt.

Aanvragen updaten of beantwoorden

Via Mijn activiteiten kun je aanvragen updaten of er op reageren:

1. Ga naar Mijn activiteiten.
  2. Selecteer de aanvraag die je wil updaten of op wil reageren bij Mijn aanvragen.
  3. Voer je toevoegingen in of antwoord op een reactie van onze klantenservice. Je kan ook bestanden toevoegen mocht dat nodig zijn.
  4. Klik op Verzenden.

Screenshot 2023-09-11 at 13.54.47.png

Ondersteuning via e-mail en telefoon

Kun je het antwoord op jouw vraag niet vinden in het Support Center? Onze klantenservice staat altijd klaar om te helpen. Ondersteuning via e-mail en telefonisch is gratis.

Public Roadmap

Welke functie zou voor jou Rentman verbeteren? Je kunt je input delen op de Rentman Public Roadmap! Deze openbare roadmap is een geweldig hulpmiddel om te zien welke functies we onderzoeken, waar we momenteel aan werken en wat we hebben gelanceerd. Klik op een functie om een beschrijving te zien, geef aan hoe belangrijk deze functie voor jou is en voeg ook een schriftelijke bijdrage toe.

Wil je nieuwe ideëen aanmelden? Klik dan op de grote blauwe knop met het "+"-icoon links beneden in de hoek. Voeg een uitleg toe over het probleem dat deze functie zou oplossen. Zo heeft ons productteam een duidelijk beeld wanneer ze het beoordelen.

Benieuwd hoe wij jouw feedback gebruiken en features bouwen voor Rentman? Lees onze blogpost voor meer informatie over alle ontwikkelingsfasen, van het ontvangen van een wens tot het plannen van een functionaliteit en de implementatie door onze ontwikkelaars.

Product updates

We verbeteren Rentman continu met nieuwe functionaliteiten. Blijf op de hoogte van de nieuwste features via de Product Updates pagina.

Systeemstatus

De afgelopen jaar was de uptime van Rentman 99,99%. Mocht je onverhoopt verbindingsproblemen ondervinden, kijk dan op onze statuspagina.