Digitaal ondertekenen van documenten

In Rentman heb je de optie om een 'Digitaal ondertekenen' knop toe te voegen aan elk document (zoals pakbonnen of offertes). Als iemand op deze knop klikt, zal hij of zij naar een webpagina gestuurd worden waar het document ondertekend kan worden. Ondertekende documenten worden opgeslagen in de 'Algemeen' tab van jouw project.

Als een klant digitaal een offerte ondertekent zal de projectstatus automatisch van "Optie" naar "Bevestigd" veranderen.

Available for: Lite Classic Pro

Digitaal ondertekenen toevoegen aan een template

Sleep tijdens het bewerken van een template de 'Digitaal ondertekenen' module (in de rechterkolom) in het document om deze knop toe te voegen.

Als je de 'Digitaal ondertekenen' module in een 'subproject' van het template plaatst, zal de knop alleen verbonden zijn met het subprojecten.

Om digitaal ondertekenen aan te zetten, ga naar Configuratie Klantcommunicatie Communicatie en vink de box 'Klant digitaal laten ondertekenen' onder Digitaal ondertekenen aan.

Digitaal ondertekenen aanpassen

Je kan de 'Digitaal ondertekenen' knop aanpassen (met tekst, kleur, grootte en lettertype) om met andere documentstijlen overeen te komen.

In Configuratie Klantcommunicatie vind je een lijst met opties voor het digitaal ondertekenen:

• Logo (upload jouw bedrijfslogo)
  • Laat klanten digitaal ondertekenen
  • Klant mag commentaar toevoegen aan de digitale handtekening
  • Klant mag ook verlopen bonnen ondertekenen