We bieden een gratis 30-dagen proefversie aan voor iedereen die onze software wil uitproberen. Als je dat nog niet gedaan hebt, kun je je aanmelden voor de proefversie van Rentman. De proefversie is niet beperkt qua mogelijkheden, en je kan alle functionaliteiten uitproberen en testen met een onbeperkt aantal (Power)users.-

Proefversies

Er zijn twee beschikbare proefversies voor Rentman:

• Pro/Classic proefversie
  • Lite proefversie

Voor de Lite licentie van Rentman is een aparte proefversie gemaakt, omdat de beschikbare functionaliteiten in de Lite licentie veel verschillen van de Classic en Pro licenties.

Als je de Classic licentie wil uitproberen, kies dan simpelweg de Pro/Classic proefversie en onthoud welke modules en functionaliteiten niet voor jou beschikbaar zullen zijn wanneer je uiteindelijk voor de Classic licentie kiest.

Let op: Als je zowel de Lite als de Pro/Classic versies wil uitproberen, moet je twee proefversie accounts aanmaken. Als je extra hulp nodig hebt met een tweede account aanmaken, neem dan contact op met onze Support.

Meld je aan

Om in te schrijven voor een gratis proef:

1. Ga naar https://rentman.io/.
  2. Klik op de knop 'Start gratis' rechtsboven.
  3. Kies om verder te gaan met Google, Facebook, of een e-mail + wachtwoord.
    Het e-mailadres dat je nu gebruikt, wordt gebruikt voor jouw Rentman profiel.
  4. Vul jouw bedrijfsnaam in (deze wordt gebruikt om de workspace een naam te geven), kies een taal (die je later altijd kunt wijzigen) en voeg een telefoonnummer toe waarop we contact met je kunnen opnemen.
  5. Ga akkoord met de voorwaarden en klik op 'Maak een trial account aan'.

Jouw workspace is nu gecreëerd. Je ziet nu een formulier met enkele vragen. Het beantwoorden van deze vragen is niet verplicht, maar deze informatie zal door ons team worden gebruikt om je te helpen Rentman op de meest efficiënte manier te verkennen!

Voorbeelddata

De proefversie bevat voorbeelddata in de database waarmee je alle functionaliteiten in Rentman kan uitproberen.

Wil je met een lege database beginnen?

1. Ga naar de Configuratie module > Instellingen > Database legen.

Activeer je account

Als je wil blijven werken met Rentman nadat je gratis proefperiode is afgelopen, moet je je account activeren. Lees ons artikel over het activeren van je account voor meer informatie.

Let op: Wanneer je je account activeert, blijft je voorbeelddata (en alle wijzigingen) behouden. Je krijgt de optie om door te gaan met deze gegevens, of om je database te legen.

Tip: Je kan altijd overstappen naar een andere licentie nadat je je account hebt geactiveerd.

Veelgestelde vragen

Ik heb al een proeflicentie met Rentman gehad... Kan ik mij aanmelden voor een nieuwe?
Ja! Lees ons artikel over het aanmaken van een nieuwe trial voor meer informatie.
Hoe upgrade of downgrade ik naar een andere Rentman licentie?
Lees ons artikel over het upgraden of downgraden van je licentie voor meer informatie.
Hoe activeer ik mijn Rentman account
Lees ons artikel over het activeren van je Rentman account voor meer informatie.
Kan ik mijn Lite licentie activeren nadat ik een Pro of Classic versie van Rentman heb geprobeerd?
Ja, je kan elke gewenste licentie activeren nadat je proefperiode is afgelopen.