Activeer je Rentman-account

Als je Rentman wilt blijven gebruiken nadat je proefperiode is afgelopen, moet je je account activeren. In dit artikel leggen we uit hoe je dit doet.

Activeer je account

Klik rechts bovenin op je gebruikersnaam en kies voor star Rentman Activeren of klik op mceclip0.png in de balk bovenaan je scherm. Sla eerst je data op, anders zullen niet-opgeslagen wijzigingen verloren gaan.

1. Wanneer je een andere licentie wilt activeren dan de licentie waarvoor je bij de start van je demo-periode hebt gekozen, kies hier dan voor: "andere licentie kiezen"
  2. In het volgende scherm selecteer je de door jouw gekozen licentie, en kies voor  Volgende stap
  3.  Kies hier of en hoeveel additionele poweruser je wilt toevoegen, en of je gebruikt wilt maken van extra schijfruimte.
  4. Kies voor  Volgende stap
    Heb je tijdens je demo-periode gebruik gemaakt van meer power users dan dat je uiteindelijk in je licentie wilt opnemen? Geen probleem! In dit pop-up scherm kun je de gebruikers rollen van je medewerkers aanpassen naar een gebruikersrol zonder power user rechten.
  5. Vul nu je factuurgegevens en betalingsgegevens in.
    Het btw-nummer veld moet het identificatienummer van jouw bedrijf bevatten voor belastingdoeleinden. Als je geen BTW nummer hebt, selecteer dan "Nee" onder de vraag: "Heb je een geldig EU btw-identificatienummer?"
  6.  Lees en ga vervolgens akkoord met de autorisatie machtiging.
  7. Kies voor Volgende stap
  8. Lees en ga vervolgens akkoord met de "Gebruiksvoorwaarden en Data Processing Agreement, en klik op  Bevestigen
  9. Je kunt kiezen om jouw database te legen  mceclip1.png
  10. Herlaad de pagina om je activatie compleet te maken.

Bedankt voor het activeren van je Rentman account!

Leeg je proefperiode-database

Belangrijk: Het legen van je database is onomkeerbaar. We kunnen je gegevens niet herstellen nadat je je database hebt verwijderd.

Als je besluit je demo data te behouden na het activeren van je account, om bijvoorbeeld verder te oefenen, dan kun je deze database altijd op een later tijdstip alsnog legen. Je kunt dit doen te navigeren naar:
settingsConfiguratie > Instellingen > Database legen

Veelgestelde vragen

Wanneer ontvang ik mijn eerste factuur?
Je ontvangt je eerste factuur aan het einde van de 30 dagen durende proefperiode.
Welke credit card kan ik gebruiken?
We accepteren alle gebruikelijke betaalpassen en creditcards (Visa, Mastercard, American Express) van klanten in elk land.
Kan ik het type van mijn licentie veranderen nadat ik heb geactiveerd?