Activeer je Rentman-account

Als je Rentman wilt blijven gebruiken nadat je proefperiode is afgelopen, moet je je account activeren. In dit artikel leggen we uit hoe je dit doet.

.

Activeer je account

Klik rechts bovenin op je gebruikersnaam en kies voor star Rentman Activeren of klik op mceclip0.png in de balk bovenaan je scherm. Sla eerst je data op, anders zullen niet-opgeslagen wijzigingen verloren gaan.

In het overzicht aan de linkerkant van je scherm, vind je het overzicht van de producten en add-ons die je hebt geselecteerd tijdens het aanmaken van je demo-account. Als je een volledige prijsberekening wilt zien, klik dan op "Bekijk volledige prijsberekening"

1. Voer in hoeveel extra poweruser je aan je account wilt toevoegen.
  2. Selecteer welke producten en welke add-ons je aan je licentie wilt toevoegen.
    Je kunt het menu onder elk product uitklappen, om alle licentie-opties te zien. Voor meer informatie over onze producten en de inbegrepen functies, kunt u terecht op onze prijzenpagina.
  3. Selecteer nu welke van de volgende add-ons je wilt toevoegen aan je account:
    - Schijfruimte
    - Offertes & Facturatie
    - Materiaaltracking
    - Extra voorraadlocatie
  4. Klik op  Volgende stap
  5. Als je Rentman met andere producten hebt getest dan dat je nu hebt geselecteerd, zie je  nu een overzicht van alle gegevens die zullen worden verwijderd, omdat ze niet langer worden ondersteund in de geselecteerde licentie. Klik op  Volgende Stap
  6. Vul nu je factuurgegevens en betalingsgegevens in.
    Het btw-nummer veld moet het identificatienummer van jouw bedrijf bevatten voor belastingdoeleinden. Als je geen Btw-nummer hebt, selecteer dan "Nee" onder de vraag: "Heb je een geldig EU-btw-identificatienummer?"
  7.  Lees en ga vervolgens akkoord met de autorisatie machtiging.
  8. Kies voor Volgende stap
  9. Lees en ga vervolgens akkoord met de "Gebruiksvoorwaarden en Data Processing Agreement, en klik op  Bevestigen
  10. Je kunt kiezen om jouw database te legen  mceclip1.png
  11. Herlaad de pagina om je activatie compleet te maken.

Bedankt voor het activeren van je Rentman account!

Leeg je demo-database

Belangrijk: Het legen van je database is onomkeerbaar. We kunnen je gegevens niet herstellen nadat je je database hebt verwijderd.

Als je besluit je demo data te behouden na het activeren van je account, om bijvoorbeeld verder te oefenen, dan kun je deze database altijd op een later tijdstip alsnog legen. Je kunt dit doen te navigeren naar:
settingsConfiguratie > Instellingen > Database legen

Veelgestelde vragen

Wanneer ontvang ik mijn eerste factuur?
Je ontvangt je eerste factuur aan het einde van de 30 dagen durende proefperiode.
Welke credit card kan ik gebruiken?
We accepteren alle gebruikelijke betaalpassen en creditcards (Visa, Mastercard, American Express) van klanten in elk land.
Kan ik het type van mijn licentie veranderen nadat ik heb geactiveerd?