Neem de reistijd op in de planning van je medewerkers

In Rentman kan je de standaard reistijd van een functie instellen. Op deze manier wordt de reistijd meegenomen in de planning en gecommuniceerd aan de geplande medewerkers op de functie.

Voorbeeld:
- De functie wordt gepland van 09.00 tot 18.00 uur.
- Je stelt de reistijd naar de locatie in op 30 minuten.
- De tijd van de functie die aan de medewerkers wordt gecommuniceerd is van 08.30 tot 18.30 uur, met de mededeling dat de heen- en terugreis in de tijd is inbegrepen.

.

Reistijd toevoegen aan een functie

Zorg er eerst voor dat:
- De afstand is opgenomen in de locatie van het project.
- De instelling "Reistijd overnemen van locatie" op "Ja" staat in de standaardfunctie

Om een reistijd aan een functie toe te voegen, moet je de volgende stappen nemen:

1. Plan een medewerker op een functie.
  2. Wanneer je in de personeelsplanning tabblad bent van een project, dubbelklik dan op de naam onder de functie.

of

Wanneer je in de account_circle Personeelsplanner module werkt, klik met de rechtermuisknop op de naam onder de functie en selecteer "aanpassen".
  3. In the "Travel time" field, select one of the options;
    - Geen vervoer
    - Heen- en terugreis
    - Enkel de heenreis
    - Enkel de terugreis
  4. Opslaan

De reistijd is nu toegevoegd aan de ingeplande tijd van je medewerker.