Hoe wijs ik een exemplaar toe aan items in een case?

Exemplaren voor cases

Niet alleen items kunnen een exemplaren hebben, maar je kan ook exemplaren aan een case toevoegen. Volg deze stappen om een exemplaar aan een case toe te kennen: Voeg je exemplaren toe.

Laten we zeggen dat je een "DJ Booth case" hebt. Na alle stappen te hebben doorlopen, heb je een exemplaar voor een specifieke case toegevoegd. Als je 5 cases in je voorraad hebt, kan je nog 4 extra exemplaren toevoegen (voor elke case één) om de verschillende "DJ Booth cases" te onderscheiden.

Inhoud toevoegen voor exemplaren in cases.

Doordat je bovenstaande stappen hebt gevolgd, kan je nu specifieke inhoud toe voegen voor elk specifiek exemplaar. Dit kan handig zijn om bijvoorbeeld een "primaire case" te maken. Laten we de "DJ Booth case" nogmaals als voorbeeld gebruiken. Je kan deze case vullen met de beste items, om ervoor te zorgen dat een belangrijke klant de beste ervaring heeft die hij kan krijgen.

1. Ga naar het Exemplaren tabblad van de case.
  2. Selecteer een case, klik op de Meer opties more_vert knop en selecteer "Exemplaren toekennen".
  3. Selecteer voor ieder item het gewenste serienummer.
  4. Bevestigen