Verander taal in Rentman

Rentman is beschikbaar in meerdere talen. In dit artikel leggen we je uit hoe je de taal van je account, van je app en van je documenten kan aanpassen naar jouw voorkeur.

Beschikbare talen

Officiële talen (volledige software + support)

• Engels
  • Nederlands
  • Duits
  • Frans
  • Italiaans

Door gebruikers vertaald (alleen software)

• Zweeds
  • Tsjechisch
  • Russisch
  • Bulgaars
  • Estlands
  • Pools
  • Lets
  • Overige (minder dan 70% van de software)

Wat te doen als jouw taal niet beschikbaar is

We hebben alleen de talen in het lijstje gezet waarvan minstends 70% van de software is vertaald. Als jouw moedertaal niet in de lijst staat, kan de software wellicht alsnog in een klein percentage beschikbaar zijn in jouw taal. Als je wilt weten of jouw taal momenteel beschikbaar is, schakel naar een van die talen. Of draag bij aan de vertaling, neem dan contact op met onze support werknemers.

Verander de taal van je account

Je kan eenvoudig de taal veranderen van je account door uit te loggen en weer in te loggen met een andere taal. Dit zal alleen de taal veranderen getoond in de browser, dus notificaties, standaard instellingen en templates zullen niet veranderen. Om dit te doen, volg de volgende stappen:

1. Klik op je gebruikersnaam rechts bovenin.
  2. In het drop-down menu, selecteer  Uitloggen
  3. Kies de taal vanuit het dropdown menu naast het Rentman logo.
  4. Klik op Inloggen.

Als je een gratis proef account maakt, word je taal gebaseerd op de URL die je gebruikt hebt (rentman.io/en/, of /nl/, /de/ etc.) De interfacenotificaties, standaard instellingen en templates zullen in de gekozen taal staan. Om de taal van deze elementen te veranderen, neem contact op met onze support werknemers.

Verander de taal van document templates.

In Rentman kan de document templates maken en aanpassen. Je kan een systeem template toevoegen in jouw taal gebruik makende van de template bibliotheek, of de taal van een enkel document aanpassen

Als een template nog niet vertaald is naar jouw taal dan kan je de support medewerkers contacteren en toestemming vragen om het te vertalen.

Verander de taal in de app

Om de taal te veranderen in de Rentman Mobile:

1. Ga naar Instellingen Locatie en tijd
  2. Klik op Taal en selecteer de taal die je wilt.