FAQ - Het uitschakelen van de oude interface

Wat gebeurt er met mijn Rentman workspace?

Wanneer de oude interface is uitgeschakeld, heb je enkel toegang tot de nieuwe interface. We hebben niet de gehele software opnieuw opgebouwd. De nieuwe interface is dezelfde software als de oude interface, alleen met een moderne uitstraling en nieuwe functionaliteiten.

Verandert mijn huidige licentie?

Nee, jouw licentie blijft ongewijzigd. Het huidige aantal powerusers en extra opslagruimte zullen ook aanwezig zijn in de vernieuwde interface voor dezelfde prijs.

Moet ik mijn account voorbereiden voor de overstap naar de nieuwe interface?

Nee, je hoeft niets aan te passen aan jouw Rentman account. Alle functies in de oude interface zijn ook beschikbaar in de vernieuwde interface. We raden je echter aan om zoveel mogelijk in de verbeterde interface te werken, zodat je volledig gewend bent aan de nieuwe omgeving zodra toegang tot de oude interface niet langer mogelijk is. Bekijk onze webinars om je snel op weg te helpen.

Hoe kan ik overschakelen naar de nieuwe interface?

Wanneer je in de oude interface werkt, kun je op de blauwe knop klikken met de tekst ‘Probeer de nieuwe interface’. Deze knop bevindt zich in de rechterbovenhoek van het scherm, links naast je gebruikersnaam.

Hoe kan ik teruggaan naar de oude interface?

Wanneer je in de vernieuwde interface werkt, kun je in de rechterbovenhoek op je gebruikersnaam klikken om vervolgens op ‘Terug naar de oude interface’ te klikken. Houd er rekening mee dat deze optie alleen beschikbaar is tot de oude interface wordt uitgeschakeld.

Waarom wordt de ondersteuning van de oude interface stopgezet?

De vernieuwde interface is ontworpen om de bruikbaarheid, werksnelheid en team efficiëntie te vergroten. We hebben het gebouwd met een nieuw framework- een sterkere basis waardoor ontwikkelingsprocessen soepeler en stabieler kunnen verlopen. De oude interface is niet in staat om alle beoogde verbeteringen in de toekomst te ondersteunen. Daarom stappen wij van tevoren over naar een nieuwe interface, zodat onze gebruikers nooit belemmeringen aan een interface zullen ervaren. Met één interface kunnen we ons volledig concentreren op het analyseren van workflows, het ontwikkelen van nieuwe functies om het werk van gebruikers gemakkelijker te maken, en het blijven optimaliseren van Rentman.