Wijzig meerdere contacten in één keer (bulk wijziging)

Door alle contacten te selecteren in de Contacten module, kan je in één keer eigenschappen veranderen. Dit bespaart een hoop tijd wanneer je dezelfde waarde wilt veranderen voor een groep contacten.

Je kan ook bulk wijzigingen doen door contacten te exporteren, te updaten en opnieuw te importeren

Bulk wijziging

1. Ga naar de Contacten module.
  2. Selecteer Select.png de gewenste contacten.
  3. Klik op de Meer acties knop More.PNG en kies Items bewerken.
  4. Selecteer de velden die je wilt wijzigen in de Betalingsgegevens en Kortingsgroepen, en verander de waardes.